Facebook

Beoordelingen van Toms Cafetaria Leeuwarden

Recente recensies van Toms Cafetaria Leeuwarden

4 sterren na 34 reviews

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een service heb vandaag wat langer dan normaal moetten wachten. Maar wat zat er exstra bij de bestelling een lekkere zak friet en een lekker toetje als dank. Eten is aaltijd goed en dan dit.. Ga zo door Tom super

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat overheerlijken krokant. Snacks evenzo. De salade is prima. Milkshake waarbij je twee smaken kunt mixen is mooie actie. Al met al zeer goede snackbar.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en mooi op tijd bezorgd, bedankt Tom !

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen 20 min voor de deur. Hier ga ik vaker bestellen.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijke frites en snacks! Exact op de gevraagde tijd gebracht door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig super snel bezorgd en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat iets te doorbakken en geen mosterd bij broodje kroket, wel extra bij besteld voor de rest goed.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurt echt te lang Meestal ruim een uur maar gister bijna twee uur. Je krijgt wel een indicatie per mail nadat je besteld hebt maar als ik van tevoren wist dat het zo lang duurde had ik niet besteld.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasischijf was een beetje meelderig maar verder was het eten en de bezorging prima.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier vaker, het eten is altijd goed! Geen lange bezorgtijd.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,supersnel bezorgd! " foutje" van de bezorger vorige keer,is zeer coulant opgelost met een extraatje!! Goed bezig!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Max friet was 'n beetje te doorbakken en niet goed warm. Maar desalniettemin was alles weer oké !!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima,alleen de bezorgster op de scooter heeft 35 verkeersdrempels genomen met 120 km/pu, met als gevolg dat alle bijgevoegde sauzen door de hele tas verspreid waren....het was 1 dikke smurrie!!! Beetje jammer....

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit echt erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja, ook nu weer een goede review! Bedankt voor jullie vriendelijke woorden op de bestelbon én voor de mayo :) En de bestelling kwam exact op de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle nette bezorging. eten was lekker warm... zou het zo weer bestellen. vriendelijke bezorging

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond besteld eten is er prima maar vind dat als ik 18.20 besteld en het uiteindelijk pas om. 19.50 woord bezorgd niet de moeite waard om voor een patatje met een snack anderhalf uur te wachten ..ik ga dit dus ook zeer zeker niet meer doen

Reactie van Toms Cafetaria:Goedendag Lex, op zondag is het vaak druk en soms is het helaas explosief druk d.w.z. dat we heel veel bestellingen in erg korte tijd krijgen. Hierdoor loopt de wachttijd dan enorm op. Hier kunnen we helaas niets aan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tip top in orde! Vriendelijke mensen en heerlijk eten.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit, super hamburgers. , Vandaag was het wat minder. Weinig en slappe patat waar het eerder genoeg en krokant afgeleverd werd..

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je eerst betaalt en dan pas de verwachtte bezorg tijd krijgt. In ons geval ruim anderhalf uur! Als ik dat voor de tijd had geweten had ik het anders gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voldoende en prima, moesten wel lang wachten maar werd iets minder "erg" omdat bezorger hiervoor excuus aanbood. Tea's dan ook zaterdagavond en erg druk gaf hij aan. Met nog 'n keer excuus ??

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snacks waren goed, maar de patat leek wel ongebakken. Niet te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top !! Eten ook weer hartstikke best. Dikke duim weer

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijden was erg lang eten was verder prima maar de patat lag onder de mayo bedekt niet lekker! Door een fout in de site had ik een dubbele portie mayonaise bij mijn patat oorlog maar de patat zwom gewoon in de saus

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was erg droog. Als of het te lang gestaan heeft. Frikadel speciaal was goddelijk. Bezorging duurde erg lang +/- anderhalf uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Buuuuuuurp. ????????????????????????????????????????????????????

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd geleverd, was goed warm en de patat nog steeds knapperig!

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten (op de nassischijf na, deze smaakte teveel Nasr deeg) prima op tijd bezorgd. Top

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging liet wel heel lang op zich wachten, ondanks dat deze overeen kwam met de bezorgingstijd. Het eten was verukkelijk en effe anders!!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heerlijk eten. Niet te vettig. Netjes verpakt en vriendelijke bezorger