Facebook

Beoordelingen van Toms Cafetaria Leeuwarden

Recente recensies van Toms Cafetaria Leeuwarden

5 sterren na 98 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd zeer snel bezorgd. De patat was lekker knapperig zonder die kleine harde patatjes 👍

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goed warm en vriendelijke bezorger..voor herhaling vatbaar

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Weer zeer tevreden. Goede kwaliteit.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Bezorging, eten, service

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer hartstikke lekker, hoewel de kipcorn iets minder was, bestellen we vlgde x weer hier.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

“Even een patatje bestellen”, dat werdt 1,5 uur wachten. Kinderen vonden dat erg moeilijk. Volgende keer dus gewoon afhalen. Kwaliteit was wel weer super!

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige minpuntje is : dat de levertijd te lang is . Dat komt omdat het ALTIJD druk is bij Toms Cafetaria wat dus inhoud dat kwaliteit en belang van de klant voorop staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige bezorging. Het eten en milkshake weer fantastisch. Goede smaak, goede temperatuur. Complimenten voor extra service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De doorgebakken frites zijn heerlijk!

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige service met telefoontje over bezorging. Keurige bezorging. Eten was weer overheerlijk, goed van smaak en structuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakt geweldig. Goede kwaliteit. Het lijkt of nmen vers frituurvet iedere keer gebruikt. Echt geweldige zaak. Keurige en aardige bezorger.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Tom is het altijd lekker en goed eten.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op zaterdag binnen een uur bezorgd! Lekker gegeten!

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer prima kwaliteit en keurig en vlot bezorgd!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 17.43 uur besteld en kreeg om 18.56 uur mijn eten, vind dit erg lang duren voor 5 snackjes.

Reactie van Toms Cafetaria:Hoi Karin, als je op de drukste dag van de week (vrijdag!) en dan ook nog op het drukste moment (etenstijd!) van die dag besteld kun je verwachten dat de wachttijd "wat langer" is toch? De grootte van de bestelling doet er helemaal niet toe; we werken namelijk op volgorde van bestellen. Zoals je weet is het in onze winkel ook druk om die tijd. Als je niet zo lang had willen wachten had je het toch ook op kunnen halen? Die paar honderd meter.... Groet, Tom

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten bezorging precies op tijd.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1 uur en 45 min. moeten wachten op onze maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit.Helaas twee frikandellen en een kroket ipv andersom. Ook het bestel systeem werkt niet erg goed. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed half u later bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en heerlijke burger. Grootste beker pindasaus die ik ooit heb gekregen bij een snackbar, wat goed uitkomt want ik ben er gek op. Dit word sowieso mijn standaard snackbar nu.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima! Bedankt voor de doorgebakken frites en de kruiden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste paar keer steeds een dik uur wachten. Oké, het is absoluut goede kwaliteit maar een uurtje vind ik echt te lang.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, top en geen fouten dit keer. Een 10! Dit wordt nog een leuke samenwerking tussen Ziggo Leeuwarden en Tom's :-)

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weeer geen zout op de patat. En de hamburger was erg droog dit keer. Jammer dat de kwaliteit zo wisselt

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service, ook in de drukte. Jullie werken kei hard om ook alles in de drukte zo goed en snel mogelijk weg te werken. Mijn conplimenten. Eten was zoals altijd heerlijk. Groetjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Was weer fantastisch!

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer heerlijke patat en snacks. Knapperig, goede smaak. Keurige bezorging. Mogelijkheid om milkshake met twee smaken te mengen is geweldig

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de gevraagde tijd en het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was dit keer te doorbakken, zijn we niet gewend.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer prima! Bij de shoarmarol konden we geen knoflooksaus kiezen, dus heb ik dat apart besteld. Misschien wel een idee om die als keuze toe te voegen? Past er namelijk goed bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje in de bestelling, wordt het goede gewoon even gratis extra nabezorgt, top!

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en weer exact op de gevraagde tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van alle keren is het maar een keer tegengevallen. Ook nu makkelijk online besteld en betaalt. Op tijd geleverd en van goede kwaliteit. Burgers en saté zijn echt top!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frites en snacks, exact op de gevraagde tijd gebracht door een vriendelijke bezorger!

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld over kwaliteit van de patat. Ik had bij de bestelling aangegeven mayonaise en saté saus. De patat was bedwelmd met de saus. Voor 4.50 ofwel patat groot ging dit echt nergens over. Heel weinig patat. Hierover gebeld maar werd totaal niks mee gedaan. Ontzettend jammer ! Dit terwijl ik altijd wel tevreden ben. Gezien de slechte respons vanuit de medewerker en die manier waarop werd gereageerd zal ik niet meer bestellen.

Reactie van Toms Cafetaria:Goedendag, jammer dat u niet tevreden bent maar zoals onze medewerkster ook al telefonisch heeft aangegeven heeft uzelf 2 grote porties patat met dubbele fritessaus én pindasaus besteld. U had zelf wel kunnen bedenken dat dat een smeerboel gaat worden (maar sommige mensen vinden dat lekker; saus over de patat). U had achterafdus ook beter bekertjes saus kunnen bestellen. Wij proberen bij problemen altijd tot een oplossing te komen, maar in dit geval was u zelf fout en kunt u, volgens mij, niet van ons verwachten dat wij u gratis(!) nieuwe patat en sauzen gaan leveren.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was lekker maar frikandellen waren taai, dit zijn we niet gewend.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top in orde, we hebben er van genoten.

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd vlot verwerkt. Het werd goed verpakt bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk. Het eten was heel goed. Heerlijke patat: knapperig van buiten, zacht van binnen. De snacks waren ook echt goed. Hier kan de snackbar bij mij om de hoek niet tegenop. Dus dit doen we vaker.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen het eten was snel koud Eigenlijk al bij aankomst..Terwijl afstand minder dan 500meter was zonde anders zeker 5 steren gekregen

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals gewoonlijk en keurig op tijd.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en vers gebakken. Keurige bezorger

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en warm. De bezorgers zijn altijd vrolijk en enthousiast. Helaas duurde het de afgelopen 3x bestellen langer dan 1,5 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

99% van de geleverde bestellingen altijd op tijd, warm en kwalitatief goed.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deksel milkshake waarschijnlijk niet goed aangedrukt, waardoor losgeraakt tijdens bezorging.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een service heb vandaag wat langer dan normaal moetten wachten. Maar wat zat er exstra bij de bestelling een lekkere zak friet en een lekker toetje als dank. Eten is aaltijd goed en dan dit.. Ga zo door Tom super

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat overheerlijken krokant. Snacks evenzo. De salade is prima. Milkshake waarbij je twee smaken kunt mixen is mooie actie. Al met al zeer goede snackbar.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en mooi op tijd bezorgd, bedankt Tom !

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen 20 min voor de deur. Hier ga ik vaker bestellen.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijke frites en snacks! Exact op de gevraagde tijd gebracht door een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig super snel bezorgd en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat iets te doorbakken en geen mosterd bij broodje kroket, wel extra bij besteld voor de rest goed.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurt echt te lang Meestal ruim een uur maar gister bijna twee uur. Je krijgt wel een indicatie per mail nadat je besteld hebt maar als ik van tevoren wist dat het zo lang duurde had ik niet besteld.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasischijf was een beetje meelderig maar verder was het eten en de bezorging prima.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier vaker, het eten is altijd goed! Geen lange bezorgtijd.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,supersnel bezorgd! " foutje" van de bezorger vorige keer,is zeer coulant opgelost met een extraatje!! Goed bezig!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Max friet was 'n beetje te doorbakken en niet goed warm. Maar desalniettemin was alles weer oké !!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima,alleen de bezorgster op de scooter heeft 35 verkeersdrempels genomen met 120 km/pu, met als gevolg dat alle bijgevoegde sauzen door de hele tas verspreid waren....het was 1 dikke smurrie!!! Beetje jammer....

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit echt erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja, ook nu weer een goede review! Bedankt voor jullie vriendelijke woorden op de bestelbon én voor de mayo :) En de bestelling kwam exact op de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle nette bezorging. eten was lekker warm... zou het zo weer bestellen. vriendelijke bezorging

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond besteld eten is er prima maar vind dat als ik 18.20 besteld en het uiteindelijk pas om. 19.50 woord bezorgd niet de moeite waard om voor een patatje met een snack anderhalf uur te wachten ..ik ga dit dus ook zeer zeker niet meer doen

Reactie van Toms Cafetaria:Goedendag Lex, op zondag is het vaak druk en soms is het helaas explosief druk d.w.z. dat we heel veel bestellingen in erg korte tijd krijgen. Hierdoor loopt de wachttijd dan enorm op. Hier kunnen we helaas niets aan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tip top in orde! Vriendelijke mensen en heerlijk eten.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit, super hamburgers. , Vandaag was het wat minder. Weinig en slappe patat waar het eerder genoeg en krokant afgeleverd werd..

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je eerst betaalt en dan pas de verwachtte bezorg tijd krijgt. In ons geval ruim anderhalf uur! Als ik dat voor de tijd had geweten had ik het anders gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voldoende en prima, moesten wel lang wachten maar werd iets minder "erg" omdat bezorger hiervoor excuus aanbood. Tea's dan ook zaterdagavond en erg druk gaf hij aan. Met nog 'n keer excuus ??

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snacks waren goed, maar de patat leek wel ongebakken. Niet te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top !! Eten ook weer hartstikke best. Dikke duim weer

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijden was erg lang eten was verder prima maar de patat lag onder de mayo bedekt niet lekker! Door een fout in de site had ik een dubbele portie mayonaise bij mijn patat oorlog maar de patat zwom gewoon in de saus

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was erg droog. Als of het te lang gestaan heeft. Frikadel speciaal was goddelijk. Bezorging duurde erg lang +/- anderhalf uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Buuuuuuurp. ????????????????????????????????????????????????????

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd geleverd, was goed warm en de patat nog steeds knapperig!

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten (op de nassischijf na, deze smaakte teveel Nasr deeg) prima op tijd bezorgd. Top

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging liet wel heel lang op zich wachten, ondanks dat deze overeen kwam met de bezorgingstijd. Het eten was verukkelijk en effe anders!!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heerlijk eten. Niet te vettig. Netjes verpakt en vriendelijke bezorger