Bewertungen von Toms Cafetaria Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
Sprietsma
26 Juni 2022

I ♡ Tom en Aaf

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem Dijkstra
20 Juni 2022

Prima kwaliteit, en keurig bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laila Boekhoudt
20 Juni 2022

Restaurant heeft een actie, als je op hun site besteld krijg je gratis drinken, niks ontvangen helaas! Verder smaakte het wel

Niek
16 Juni 2022
Agnes
16 Juni 2022

Deze keer was de kwaliteit niet zo denderend Zowel de patat als de snacks waren gewoon wat taai ofzo. Ben ik niet gewend van jullie normaal is t altijd prima! Hopelijk blijft t bij deze keer.

Jannie Scheffer
16 Juni 2022

Patat was helaas lauw. Verder alles weer heerlijk!

Lieuwe
13 Juni 2022

Patat mag wel beter worden doorgebakken. Voor de rest was het ok. En het was zelfs 15min eerder bezorgt. Altijd goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

saskia
11 Juni 2022

Was geweldig lekker, goed warm, keurig verzorgd

Lisa
11 Juni 2022

Bedankt voor het lekkere eten (en de lekkere burger, Jesse)! Was helemaal top!

Elisabeth
6 Juni 2022
Dre
6 Juni 2022

Op tijd komen is voor Tom toch nog steeds een probleem. 18.30 uur besteld en ik kon kiezen dat het om 19.00 uur bezorgd moest worden. Daarna een bevestigingsmail van Tom dat het toch 19.35 zou worden. Uiteindelijk 20.00 uur eigenlijk ons eten. Dit is bij Tom helaas 9 van de 10 keer het geval. Als het druk is snap ik dat je wat langer moet wachten maar pas dan in ieder geval de te kiezen tijd op je website aan dan kan ik er eventueel voor kiezen om bij een ander te bestellen die wel op tijd kan leveren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Toms Cafetaria

Hoi Andre, Tja helaas is het nog steeds lastig om aan (genoeg) medewerkers te komen, hierdoor zijn wij vaak niet zo snel en flexibel als we zouden willen zijn. We zijn al blij als we in elk geval een paar keer per week met het team staan dat ingeroosterd staat. Wat betreft deze bestelling: als je op zondag en dan ook nog eens op 2e Pinksterdag (een dag dat heel veel bedrijven gesloten zijn!) om 18:30 uur een bestelling plaatst kun je verwachten dat je achteraan in de rij aan moet sluiten. Onze winkel was ook veel drukker doordat veel winkels dicht waren. En het is nog steeds “Wie het eerst komt
” Je bestelling anderhalf uur na het besteltijdstip geleverd krijgen, op een van de drukste dagen van het jaar voor ons, is echt niet slecht hoor. Ik begrijp dat wachten niet leuk is, maar dat is nou eenmaal onvermijdelijk. De te kiezen tijd op de website is een vooraf ingestelde marge, zodat wij onder normale omstandigheden genoeg tijd hebben om bestellingen binnen dat tijdslot te bereiden en te bezorgen. Deze kunnen we niet zomaar (softwarematig) veranderen vandaar dat dat handmatig gaat. Bovendien is dat een wenstijd, als het ons binnen die tijd lukt is dat mooi maar helaas kunnen we dat niet altijd halen, zoals met explosieve drukte bijvoorbeeld. Als je ervoor kiest om “9 van de 10 keer lang te moet wachten” zegt dat wel iets over onze kwaliteit denk ik. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel namelijk en die kwaliteit mag nooit ten koste van snelheid gaan! Er zijn helaas ook factoren waar wij absoluut geen invloed op uit kunnen oefenen; openstaande bruggen, een wandelend bos, en vele andere dingen waar wij gek van worden. Of zoals op deze dag een medewerker die onwel werd. Dat doet ook wat met een team. Want ook wij vinden het ook absoluut niet leuk dat de wachttijd oploopt, we staan daar met zijn allen een uur of vijf keihard te knallen om de bestellingen zo snel mogelijk te kunnen leveren. Ik hoop dat je zo een beetje begrip voor ons hebt gekregen en dat een oplossing soms heel simpel lijkt maar in de praktijk toch lastig te voorkomen of op te lossen is.

Eddie
5 Juni 2022

Meer dan 1,5 uur moeten wachten. Eten was prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
5 Juni 2022

Altijd super lekker eten! Patat is altijd goed en de snacks zijn ook top!

Agnes
4 Juni 2022
John
2 Juni 2022
Sylvia
1 Juni 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten !

I.Willemsen
31 Mai 2022

Bestellen gemakkelijk, snel en veilig. Goed op de hoogte gehouden per mail, snelle bezorging. Eten was prima, patat een beetje lauw maar wel goed gebakken en niet klef. Snacks dikke prima

Fijtje Simons
30 Mai 2022
haaima hylkema
30 Mai 2022
E.M.
29 Mai 2022

Was zoals altijd weer verrukkelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Baukje
28 Mai 2022

Vlot,lekker en warm

Mevr.N.
27 Mai 2022

Dit keer was alles geweldig, ik werd zelfs gebeld of ik het eten eerder wilde hebben. Zo veel beter dan ik eerder heb meegemaakt. Het eten was warm en lekker, de bezorger vriendelijk. Zoals het nu ging is Toms Cafetaria een aanrader.

Plantinga
26 Mai 2022

Weer koud jammer

Andre
21 Mai 2022

Drukte schijnt fataal voor bezorging te zijn. 17:45 Besteld, bezorgt om 19:38. En gratis blikje ontbrak ook. Eten was verder prima. Bezorger melde wel dat het rond etenstijd altijd erg druk is...Duhh. Als het bekend is, doe er dan iets mee maar laat niet bijna 2 uur wachten !!!!

Gerrit
19 Mai 2022

Zoals altijd, prima!

van der Galiën
17 Mai 2022

Heb heerlijk gegeten.en de bezorgster was zeer vriendelijk.gewoon top

Marc
16 Mai 2022

Keurig op tijd bezorgd in een nieuwbouw-straat met hindernissen. Alles nog warm en van prima kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

P. de Vries
16 Mai 2022

Heerlijk eten. Voor ons was de pindasaus te scherp. Maar wel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam
15 Mai 2022

Mooi op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Alles was goed warm en goed van smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Betty
13 Mai 2022

Lekkere patat en snacks. Bezorging op afgesproken tijd.

Jan Broek
13 Mai 2022
Roosjen
10 Mai 2022

Ik bestelde om 17.41 via internet met de keuzemogelijkheid hoe laat het bezorgt kon worden. Zo snel mogelijk, of 18.15, ik maak de keuze..., zo snel mogelijk, ik krijg via de mail een bericht dat het eten om 18.40 bezorgd word. Ik belde naar de snackbar maar die stonden mij niet zo netjes te woord omdat ze het druk hadden, druk of niet, ik wilde weten hoe het kon dat mijn eten zo laat bezorgd werd, het was druk en ik had het er maar mee te doen. Het eten was er 18.45 maar waarschijnlijk omdat het zo druk was waren ze de sausen ook vergeten, hoe moeilijk kan het wezen. Het eten was goed De bezorging was goed De klant te woord staan was knudde De bestelling was niet compleet Jammer, want mijn ervaringen waren altijd goed, ik hoop dat de eigenaar dit leest en wat doet met dit bericht, want aan de telefoon werd niet geluisterd dus deze fout blijft bestaan in het systeem.

Sonja en Sieb
8 Mai 2022

Aantal malen eten bestelt en was altijd keurig op tijd of iets eerder zoals aangegeven. Kwaliteit van het eten is goed en de bezorging is niet minder. Eten is goed heet als het bij je is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Raymond V
7 Mai 2022

Helaas ging de bestelling niet goed. Bestel je een hamburger met een gekookte ei en speciaal saus en wat krijg je een plakje kaas en heel veel saus.

Lysbeth van der Vegt
7 Mai 2022

Zeer goed We hebben genoten

saskia
6 Mai 2022

het was heerlijk. Goed verzorgd.

Rico
6 Mai 2022

Zoals altijd tip top in orde. Echte aanrader!!!

W de jong
4 Mai 2022

Heerlijk gegeten . Bestelling was voor de aangegeven tijd. Ook zo fijn dat er kruiden apart bij het patat geleverd wordt zodat je het naar eigen smaak er bij kan doen

Maria
4 Mai 2022
Gerrit
4 Mai 2022
Remco
1 Mai 2022

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, dikke prima.

Danny Dijkstra
30 April 2022

Kwam veel te laat

Anoniem
30 April 2022
M
27 April 2022

Normaal altijd erg tevreden, maar vandaag een verbrande burger ontvangen, helaas. De medewerker aan de telefoon was wat geĂŻrriteerd in plaats van meelevend (mogelijk door de drukte van koningsdag) en de nieuwe burger liet eventjes op zich wachten ( nogmaals waarschijnlijk door koningsdag) Die nieuwe burger smaakte gelukkig wel weer als vanouds goed. Hopelijk de volgende keer weer wat vlekkelozer!

Josephine
25 April 2022

Vriendelijke bezorger Het eten was lekker maar lauw, het was echt te lang onderweg. Waarschijnlijk worden bestellingen gecombineerd voor bezorging maar dat komt de kwaliteit niet ten goede. Om even over 20u kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was en duurde zo'n 20-25 minuten voordat deze er was. Normaal zou ik twee keer 5 sterren geven, maar alles bij elkaar ben je een aardig bedrag kwijt en dan wil je dat het eten warm is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Menno
25 April 2022

Na 1,5 uur wachten jullie gebeld en het eten zelf opgehaald, wel bezorgkosten en minimum bestel bedrag van €12,50 betaald, jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Oranjewijk
24 April 2022

Oprecht de beste cafetaria van Leeuwarden voor patat en een snack. De hamburgers zijn goddelijk!

Jm
23 April 2022

Zoals altijd, ook deze keer perfect!

Niek
22 April 2022

Eten zoals altijd goed. Wel meer dan uur moeten wachten maar dat hangt samen met dag en tijd. (Vrijdag rond etenstijd)

G.A.
20 April 2022

Normaal levert Tom prima spul. Maar nu kreeg ik een runderburger die aan alle kanten zwart was. Het kan een keer voorkomen dat er iets verbrand, maar dat verkoop je toch niet. Maarefijn, waar ik me het meest aan erger is dat ik ze helemaal niet kan bereiken om even te melden dat ze een normaal doorbakken burger langsbrengen. Toch maar 1 ster voor de moeite.

Gerrit
16 April 2022
van der Galiën
15 April 2022

Was fantastisch..heerlijk

R
15 April 2022

Prima patat en snacks, niet super bijzonder. Duurde wel bijna 2uur voordat het bezorgd werd ( woon in de hoek dus had het beter kunnen halen)

Klaassien
10 April 2022

Echt heerlijk .zeker een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Agnes
8 April 2022
Peter Boersma
8 April 2022

Eten eigenlijk altijd goed tot zeer goed. Halve kip Gildehoen in het speciaal. Bezorging was deze x erg laat

Steef
7 April 2022
Rico
7 April 2022

Altijd goed eten en leuk personeel.

M.
6 April 2022

Eten wederom prima! Helemaal blij met jullie vega frikandel. Keurig gebeld dat het iets later zou worden. Nog steeds tevreden klant!

Evelyn
6 April 2022
Jeroen
6 April 2022

Complimenten, eten en drinken perfect! Werd keuring netjes gebeld, dat het iets later werd door omstandigheden.

Hibbe Wiersma
6 April 2022

Alsof de bezorger gewacht had tot de afgesproken bezorgtijd terwijl het eten toch van uitstekende kwaliteit was.

Anja Sijbesma
3 April 2022

Ik had gewone patat besteld, kreeg zak raspatat, vond ik beetje jammer

Antwort von Toms Cafetaria

Goedendag, U heeft geen "gewone" patat besteld maar Max patat en zoals u in de beschrijving had kunnen lezen is Max patat de Ras patat voor de professionele frituurbedrijven.

Ina
3 April 2022

Vegetarische hamburger en patat was lekker. Mijn keuze is toch weer Tom geworden, omdat ze de grootste aanbod voor vegetariërs hebben.

E. van der Vegt
2 April 2022
Naomi
2 April 2022

Voor een groep van 9 mensen en 3 kinderen een bestelling geplaatst. Friet voor 10 besteld en er was meer dan voldoende!! Alles was, zo als altijd, uitstekend!! Voldoende, alles was warm en het op het juiste tijdstip geleverd!

Bobby
2 April 2022
Robin
30 MĂ€rz 2022
Annemay
30 MĂ€rz 2022

Anderhalf uur gewacht op ons eten. Oplossing was twee blikjes drinken. Voor ons niet weer wegens de lange wachttijd. Wel een vriendelijke bezorger.

Stefan
29 MĂ€rz 2022

Kwaliteit perfect service perfect bedankt voor de burger jesse!

Ferry
27 MĂ€rz 2022

Bestelling werd verkeerd geleverd. Foutje, kan iedereen gebeuren. Na een kort belletje heel snel de goede bestelling gekregen! Wat een top service! Heerlijk gegeten!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gabriële
27 MĂ€rz 2022

Meestal stipt op tijd en het eten is altijd goed. Bezorging € 2,50 terwijl je boven de € 25,- bestelt, vind ik persoonlijk wel wat duur. Maar verder is het bijna altijd in orde

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Toms Cafetaria

Goedendag, Voor € 2,50 koop je net een litertje benzine. Tel daar de aanschaf van een auto bij op (€ 13.000,-) plus afschrijving/onderhoud, een erg dure verzekering (want bezorging), motorrijtuigenbelasting en ook nog een bezorger die natuurlijk gewoon netjes volgens de CAO betaald wil worden. Dus nee, dan vind ik € 2,50 eigenlijk een super koopje! Maar als u € 2,50 besparen wil kunt u het natuurlijk ook zelf ophalen.

Jeroen
27 MĂ€rz 2022

Dik tevreden over de bestelling, alles compleet en lekker, echter de bezorging duurde echt ontzettend lang dit keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smedema
27 MĂ€rz 2022

De gehaalde bestelling was niet compleet, maar is later prima opgelost.

Michel
27 MĂ€rz 2022

Was weer lekker en warm top

AA
26 MĂ€rz 2022
Gonda
25 MĂ€rz 2022
Willy
22 MĂ€rz 2022

Precies op tijd geleverd đŸ‘đŸ»

Pouwel
20 MĂ€rz 2022

Zoals altijd weer prima voor elkaar đŸ‘đŸ»

Ron
15 MĂ€rz 2022
Elisabeth
14 MĂ€rz 2022
Robert Visser
12 MĂ€rz 2022

Prima eten, goed warm en prima op tijd.

Karel
10 MĂ€rz 2022

Het duurt wel een uur voor het wordt bezorgd, maar de voor de rest prima eten

Patrick
8 MĂ€rz 2022
Elisabeth
7 MĂ€rz 2022
Robin
6 MĂ€rz 2022
Petra
6 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten. Handig met de losse kruiden bij de patat; kun je zelf naar wens strooien!

Onbekend
5 MĂ€rz 2022

Je moet meer dan ee uur wachten en dan de patat ook nog eens veel te hard niet gewend van Tom jammer

Niels😁
4 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten zoals altijd en geweldige levering

Ayla
4 MĂ€rz 2022

Friet was niet genoeg ook al hadden we voor 11 personen besteld..

Gerrit
3 MĂ€rz 2022

Was weer top!

Greetje de Vries-Visser
3 MĂ€rz 2022

Gewoon lekker.

Hoekstra
28 Februar 2022

Heerlijke friet. En goede burgers.. beetje jammer dat ze juist op maandag gesloten zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danny Dijkstra
27 Februar 2022

Milkshake top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thom Huele
27 Februar 2022

Snelle bezorging, door een leuke en nette bezorger. Bestelling was zeer warm en lekker, een aanrader! Tot de volgende keer!

Elisabeth
26 Februar 2022
Lex
24 Februar 2022

Vind het er de laatste tijd niet beter op worden. Was altijd goed..laatste 2 keer niet echt meer. Duurt extreem lang en patat smaakt oud

Boaz Stavenga
23 Februar 2022

Exact op de aangegeven tijd waren ze er, wat prettig was vanwege schafttijden! Het eten was lekker en warm, zeker een aanrader!

maris
22 Februar 2022
Jana
17 Februar 2022

Mega lekkere burger en paraat, goeie kaassoufflee. warm, goed verpakt, top service

Ali
17 Februar 2022

Eten was lekker, alleen frikadel speciaal was een frikadel met een snee. Geen speciaal. Beetje jammer.

Floris Wienecke
17 Februar 2022

Werd mobiel contact opgenomen dat de beker saus vergeten was. Op zich erg netjes. Geld terugstorting was niet mogelijk op 1 item, kon ook niet nabezorgd worden met het argument dat de friet dan koud zou worden. Spoiler, de friet was al koud en de schuld daar van ligt expliciet niet bij de bezorger, die was namelijk enorm snel. De friet was overigens ook oranje van het oude vet. Al en al was alles een grote lauwe hap, zoveel kan er niet mis gaan met snacks lijkt me. Nogal teleurgesteld, bestelling hiervoor was vele malen beter.

Antwort von Toms Cafetaria

"De friet was overigens ook oranje van het oude vet" Zo! Dat is nogal een belediging! Enig idee waar u het over heeft??? Oranje patat... Hoor je dan "Ole, Ole" als je het bakje uit het zakje haalt? Of zou het misschien met het ras aardappelen ( ja echt, er zijn verschillende rassen met elk hun verschillende eigenschappen) te maken hebben? Ik wordt echt ontzettend BOOS als mensen DENKEN te weten hoe en wat. Wij zijn jaarlijks bijna € 12.000 aan frituurvet kwijt en dan durft u het over oud vet te hebben? Hier zouden we dus gemakkelijk op kunnen besparen maar dat doen we bewust NIET! Wij filteren elke dag ons vet, behandelen het met liefde en dan krijgen we dit over ons heen? Enig idee hoeveel tijd en energie wij elke dag in ons frituurvet steken? Nee, dacht ik al.... Ik nodig u uit om op elk willekeurig moment van welke dag dan ook een monster van ons vet te komen nemen en dit door een onafhankelijk instituut te laten testen. Als u niet weet waar u het over heeft hou dan aub uw ongefundeerde mening voor u!

Brigit
13 Februar 2022

Zoals elke keer was de bestelling perfect. Het eten is precies goed, Tom heeft echt de beste patat voor mij. Elk frietje is knapperig droog, geen harde stukjes of zwarte puntjes. Of van die slappe frietjes die buigen als je ze beetpakken. Ik wil echt geen andere meer. De menukaart is erg uitgebreid en er staat voor iedereen iets op. Ook de vega- en flexitariers komen ruim aan bod. Goede tip: de oesterzwam producten. Om je vingers bij af te likken. Tenslotte: bij afhalen kun je de tijd opgeven waarop je komt, en dan staat je eten ook precies zo laat klaar. De eigenaars zijn altijd aardig, de zaak is brandschoon. En het vet is zo gezond mogelijk. Eerlijk waar, een topklasse zaak!!!!

Antwort von Toms Cafetaria

Dankuwel, dit is echt een opsteker voor ons hele team!

Koen
13 Februar 2022

Eten was op tijd prima.

Jeroen
13 Februar 2022

Alles naar wens, en keurig op de gewenste tijd bezorgd!

Marx
11 Februar 2022

Dit was wel echt de laatste keer .. tijds vlak van 18:45 of zo snel mogelijk komen ze pas om 19:25 .. bestelling al om 18:07 geplaatst als je belt word je ook nog sneu behandeld. Gewoon zeer onprofessioneel personeel en als het een van de eigenaar was is het diep triest, zo ga je niet met klanten om. Doe er mee wat u wil maar dit komt niet ten goede van u bedrijf ..

Antwort von Toms Cafetaria

Goedendag, Ik wil het best nog wel eens uitleggen: als je op VRIJDAG (de drukste dag van de week) om 18:08 uur besteld (het drukste moment van elke dag) en dan verwacht dat je binnen 45 minuten je bestelling krijgt, snap je er niks van! Het is op dat moment spitsuur, maar dan van 17.00 uur tot 20.00 uur, en dan staan we met het hele team alleen maar te "rammen" om alle bestellingen zo snel en goed mogelijk weg te werkenen. Dan nog loopt de wachttijd door de enorme drukte op. O ja en "neem dan meer bezorgers aan" heeft geen zin, we moeten het ook maar allemaal kunnen bakken! En kwaliteit gaat nog steeds voor bij ons. Als u dat niet kunt waarderen verwijzen wij u dan ook graag naar een ander bedrijf. Bovendien waart de corona nog rond en valt er helaas nog steeds geregeld iemand uit i.v.m. positieve testen e.d. Maar wat ik niet begrijp, volgens onze gegevens bent u een nieuwe klant... En wat betreft "onprofessioneel personeel" ik weet niet of u gezien heeft dat wij al sinds 1998 bestaan, maar dat zegt wel wat natuurlijk. Helaas is mijn ervaring dat als mensen niet hun zin krijgen ze al heel snel ongeduldig en zelfs onbeschoft worden! En dan nog is het onze schuld.... Maar we wensen u veel succes en geduld bij onze concullega's!

Jelle
11 Februar 2022

Heerlijke friet, goede snacks en een zeer goede service. Precies op tijd klaar.

Thom
9 Februar 2022

Het eten was heerlijk zoals we gewend zijn. De bezorgtijd was alleen wel aan de lange kant. 20 voor 6 besteld en 20 over 7 pas bezorgd, ik zou ermee kunnen leven als je geen 2.50 bezorgkosten zou moeten betalen. Maar met zoveel bezorgkosten zou je toch mogen verwachten dat het binnen een uur bezorgd is, ongeacht of het druk is.

Kooistra
9 Februar 2022

Heerlijk eten, fijne klantvriendelijke medewerkers. Van mij krijgen zij een 10

Sylvia
9 Februar 2022

Het eten is hier altijd lekker ! En de bezorgers altijd vriendelijk !

luther stenekes
8 Februar 2022

Altijd goede kwaliteit en vriendelijk personeel net vanavond besteld was te vroeg maar werd gevraagd of ze t al eerder konden maken en de milkshakes zijn echt perfect

Hibbe Wiersma
8 Februar 2022

Goede prijs, goede kwaliteit, perfect op tijd bezorgd

J. Kappers
6 Februar 2022

Snel en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L. Kelly
6 Februar 2022

Eten was lekker warm, goed voorbereid en verzorgd. Top!

Jan Broek
6 Februar 2022

Mooi op tijd en een lekkere kip ! ( korhoen ! )

Magda
5 Februar 2022

Was prima

Klaas
5 Februar 2022

Gister sinds lange tijd weer eens een bestelling gedaan. Zoals ook voorheen is er niets op het eten aan te merken, je krijgt precies wat je besteld, prima. Wat betreft de bezorging is het een ander verhaal. Om 17:10 besteld, op dat moment zag ik de de bestellingen om 18:00 uur stonden volgeboekt maar 17:45 uur nog niet, dus heb ik heb deze bezorgtijd gekozen. Vervolgens krijg ik een bevestiging van 17:45 uur, prima zover, maar dan krijg ineens een nieuwe mail met een tijd van 18:15 uur. Inmiddels is het 18:30 uur geworden, nog steeds niets. Net als ik op het punt sta te gaan bellen, krijg ik een mail met "uw bezorging is onderweg". Ik besluit nog maar weer te wachten. Uiteindelijk mocht de bestelling in ontvangst nemen om 18:50 uur. 1 uur en 45 minuten voor een niet eens uitgebreide bestelling is echt veel te lang. Het eten kan nog zo goed zijn, maar bij een klant telt altijd het gehele plaatje, waarbij wat mij betreft allebij even zwaar wegen.

SH
5 Februar 2022

Helaas waren de vegetarische en gewone kroketten samen in een bakje. De mini loempias waren erg vet en de grote loempia was niet goed doorgebakken. Hopelijk de volgende keer beter! Bezorging duurde een tijdje, normaal voor een vrijdag. Bezorger was erg vriendelijk :)

Dre
4 Februar 2022

Geert eten is meestal wat je verwacht maar de bezorging van Toms is dramatisch. Bij de bestelling geef je een tijd aan en later krijg je een mail met een bezorgtijd die minimaal een kwartier later is. En dan presteren ze het meestal ook nog om dan nog minimaal een kwartier later te komen. Vandaag om 18.00 een bestelling gedaan en aangegeven deze graag 18.45 (eerst mogelijke tijd) uur te willen hebben. Mail ontvangen dat het 19.25 uur bezorgd zal worden en om 19.45 stond de bezorger eindelijk voor de deur. Je kunt dus beter niet bij Toms bestellen als je zin in wat hebt of nog weg moet.

Jolanda
4 Februar 2022

Makkelijk te bestellen via de site. Kreeg aan afhaaltijd en toen ik meldde bij de snackbar was de bestelling ook op tijd klaar. En ik heb genoten van de patat!

Cornelia
2 Februar 2022
S van Zandbergen
31 Januar 2022

Ik had bij opmerkingen gevraagd om 2 lege patatbakjes, niet gekregen. Jammer. De patat was oud. Geen verse frieten maar kleine doorgebakken stukjes. De 1 stuk kipspiez was aan 1 kant zwart. De bezorging was iets later maar werd goed op de hoogte gehouden van de status. Dat opzicht prima. Maar prijs kwaliteit voor mij niet een reden hier weer te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit
30 Januar 2022
Elisabeth
27 Januar 2022

Beker kleine speciaal erbij besteld, niet gekregen en de salade die ik besteld had was open en lag deels in de tas

Bakker
25 Januar 2022
Kyle
23 Januar 2022

Ja gewoon episch

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Jonge
22 Januar 2022

2 uren wachten is het niet waard

Mevr. Feiken
21 Januar 2022

De bestelling voor 18.00 uur online gedaan. Het kwam niet op afgesproken tijd 19.20 na kwartier gebeld en bleek dat die nog niet gedaan was. Ze deden het nu er in maar had bezorging gedaan maar toen maar zelf opgehaald..Al met al na 8 uur pas het eten. de service was niet vriendelijk en begripvol..excuus heel druk..maar er kwamen ook net mensen binnen en kwamen bestelling ophalen die ze om 19.10 uur hadden besteld.. slechte georganiseerd en planning.jammer want wten was goed maar bestel niet meer online.

Anoniem
20 Januar 2022
Anoniem
20 Januar 2022
X
18 Januar 2022

Goed warm, voldoende porties, goede smaak

Josephine
17 Januar 2022

Heerlijke snacks, lekkere frites en netjes op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johanna van der Veen
16 Januar 2022

Wij hadden ons verheugd op een berehap met pindasaus maar helaas moesten wij de pindasaus erbij bedenken en volgens andere bestellers zou er een overvloed zijn en heerlijk nou wij vonden het geen 0.80 x 2 cent waard gewoon omdat wij het niet gevonden hebben dus een 0 op de saus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elisabeth
15 Januar 2022
Naomi
15 Januar 2022

Wij bestellen vaak bij Toms Cafetaria en het is elke keer weer op en top!! Patat is heerlijk, snacks zijn altijd goed en de bezorgers zijn allemaal erg vriendelijk!! Dikke 10

Tom
14 Januar 2022

Prima!

Gerrit
14 Januar 2022
Besteller uit Leeuwarden
13 Januar 2022

Altijd goed.

Elisabeth
12 Januar 2022
Aly
11 Januar 2022

Grote beker pindasaus besteld krijg normaal altijd een milkshakebeker maar nu een bakje waar veeel minder inzit.. ik betaal er genoeg voor, vind dit niet ok!

Jan Broek
10 Januar 2022

lekkere kip in het menu

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

jandalstra
10 Januar 2022

Gewoon zeer goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sas
9 Januar 2022

Wat een heeerlijke snacks en lekkere knapperige patat. Zelfs de pindasaus was perfect. Wij hebben onze nieuwe snackbar gevonden. Dank!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
8 Januar 2022
Elisabeth
7 Januar 2022
Jan Broek
6 Januar 2022
Elisabeth
6 Januar 2022
R.V.
5 Januar 2022

Lekker, voldoende en goed warm. Bezorging prima

Jp
4 Januar 2022

Weer heerlijk zoals gewoonlijk

Skippyd
2 Januar 2021

Snel goed vriendelijk. Eten was dikke prima.

Michel
2 Januar 2021
Elisabeth
2 Januar 2021
Gerrit
1 Januar 2021

Was weer prima!

Paul Monfils
31 Dezember 2021

Graag geen plastic zakjes/vorkjes maar papier

Joey Nammensma
30 Dezember 2021

Heerlijk eten voor normale prijzen. Vriendelijk personeel!

Kappers
30 Dezember 2021

Op tijd en smakelijk.

Danny Jonkman
29 Dezember 2021
Elisabeth
28 Dezember 2021
Coen
22 Dezember 2021

Eten was heerlijk! Kleine tip, doe een apart afhaal loket. We moesten nu 5 a 10 minuten in de kou wachten op een vooraf doorgegeven bestelling die in een warmhoudbak lag terwijl andere mensen bestelden.

Sjouke H.
19 Dezember 2021

Patat was niet warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

maris
18 Dezember 2021
Anoniem
18 Dezember 2021
Agnes
17 Dezember 2021

Heerlijke patat! Bezorging top!

.
16 Dezember 2021

Duurde ontzettend lang

Jan
13 Dezember 2021

Behalve de heerlijke burgers van Tom’s zijn die nieuwe crispy chicken burgers ook een echte aanrader đŸ”đŸ„°đŸ€€

LS
13 Dezember 2021

Eten was op zich prima. Dochter vond vegetarische kroket voor herhaling vatbaar. Sowieso ruim aanbod vegetarisch. Duurde alleen wel vrij lang, en 2 keer kruidenpoeder is niet geleverd. Daarom nu eerst 3 sterren, wellicht volgende keer meer

Ronald Jongsma
12 Dezember 2021

Eten was weer heerlijk đŸ‘ŒđŸŒ Was 1 Blikje cola vergeten, da was minder.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim
12 Dezember 2021

Geen wonder dat ik steeds vaker de auto’s van Toms door de straat heen zie rijden. Prima kwaliteit en lekker snel.

Nelson
11 Dezember 2021

Eten was goed en bezorging snel. Alleen hadden we drinken besteld en dat is niet geleverd(en wel betaald).......

Hazelhoff
11 Dezember 2021

Het eten was heerlijk

Ruben
10 Dezember 2021

Duurde nog langer dan de al veel te lange bezorgtijd die werd aangegeven na het bestellen. 2 uur wachten op een zak patat is echt belachelijk. En dit is niet de eerste keer dat het zo lang duurt; waarom geen personeel erbij als het altijd te druk is?

Antwort von Toms Cafetaria

Hoi Ruben, Ik zou zeggen; stuur ze maar door hoor want we zitten met smart op meer medewerkers, en dan met name bezorgers, te wachten. Wij kunnen ze maar niet vinden maar top dat jij ze wel weet te vinden. Alvast mijn hartelijke dank!

Van der Zee
10 Dezember 2021
Piet S
10 Dezember 2021

Tom had wat problemen met de Tom Tom?

Jan Broek
10 Dezember 2021

OPMERKING : Bij het kipschnitzel menu wordt NIET vermeld dat er ook patat bij zit. De daarbij bestelde patat was overbodig. 2 Patat is te veel, dan maar in de kliko... Jammer, vermeld erbij inclusief patat.!!!

Peper
7 Dezember 2021

Het was heerlijk

Elisabeth
5 Dezember 2021
Elisabeth
5 Dezember 2021
Gerrit
4 Dezember 2021
landstra
3 Dezember 2021
Minkes
2 Dezember 2021

Duurde deze keer lang voordat het bezorgt werd, kan begrip opbrengen voor drukte maar 1,5 uur is lang.

R Schaafsma
2 Dezember 2021

Erg jammer dat vrijwel de gehele bestelling koud was.

Martha Spits
1 Dezember 2021
Ramona
1 Dezember 2021

Altijd perfecte patat , lekkere echte pindasaus en geen saté saus ! De kinderboxen vallen altijd zeer in de smaak . Kortom een dikke 10 plus

Ali
30 November 2021

Snacks en burgers zijn heerlijk. Voor de 3e keer op rij taaie doorbakken patat. Patat kruiden en gratis blikje cola zaten niet bij de bestelling.

Antwort von Toms Cafetaria

Goedendag, Het is jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van onze patat. U zegt dat u "voor de derde keer taaie doorbakken patat" heeft gehad. Dat vind ik vreemd, aangezien we net deze week overgestapt zijn op een andere soort patat, patat die speciaal voor de bezorging is. Dus een ander aardappelras. Deze blijft langer warm en krokant! Wat betreft "het gratis blikje cola" begrijpen wij niet goed wat u daarmee bedoelt eerlijk gezegd. Wij hebben geen actie met gratis blikjes cola, we geven immers al 10% korting op elke bestelling!

Franciska
27 November 2021

Vriendelijke bezorger. Lekker eten.

John
27 November 2021
Fem
27 November 2021
Elisabeth
26 November 2021
DD
26 November 2021
Gerrit
23 November 2021

Was weer prima!

M. Cornelisse
21 November 2021
Gerdien
21 November 2021
Lieke
18 November 2021
Jitse Groen
17 November 2021
Elisabeth
15 November 2021

Het is jammer als je ergens speciaal bij besteld, dat het niet geleverd wordt. Dit gebeurt helaas vaker, dan krijg je alleen mayonaise en curry zonder de uitjes.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Xxxx
13 November 2021

Zalige patat en kroketten. Vriendelijke bediening

Anne
13 November 2021

Eten was prima; smakelijk (warm en de raspatat knapperig). Vriendelijke bezorgster.

Dmitry
12 November 2021
De Vries
10 November 2021

Zeer goede kwaliteit. Vriendelijke service.

E.M.
6 November 2021

Was gewoon weer erg lekker. Vooral de kipburger met galapenos.

Elisabeth
6 November 2021
Marco
6 November 2021

Nadenken over oplossing voor de snacks met mayo helaas lag er meer mayo onder in de zak dan bij de snacks

Jp
4 November 2021

Helaas was dit een andere braadworst dan ik eerder bij jullie heb gehad. Zonde want deze is niet lekker. Verder leken sommige stukken patat meermaals gebakken. Niet de kwaliteit die ik gewend ben

Antwort von Toms Cafetaria

Hallo Jp, Helaas is de braadworst die wij normaal gesproken hebben niet (meer) leverbaar. De door u bestelde braadworst werd ons door onze leverancier als goed alternatief geadviseerd maar deze smaakt inderdaad echt anders maar niet beter!. Dus tot onze vertrouwde braadworst weer leverbaar is verkopen we geen braadworst meer. M.b.t. de patat; doordat patat een natuurproduct is kan de kwaliteit fluctueren vooral gaandeweg de seizoenen. Er is nou een overgang bezig van oude- naar nieuwe aardappelen en daardoor zal de verhouding zetmeel en suikers niet constant zijn. Doordat er in sommige stukken patat meer suikers zitten zullen deze sneller kleuren. De krokante stukjes zijn hier ook een gevolg van. Voor ons is dit een hele vervelende situatie, als we de patat te lang bakken krijgen we donkerder stukken die soms ook nog bros en wat vetter zijn. Bakken we korter is de kans op slappe patat groot..... De fabrikant, McCain, is gelukkig druk bezig om samen met ons tot een oplossing te komen.

André
3 November 2021

Prima eten en ook snel bezorgd.

Gerrit
2 November 2021
Gerben de Wit
2 November 2021

De hamburgers waren on-point, de milkshakes waren de beste die we in tijden gezien hebben!! Would order again

Elisabeth
1 November 2021
Josephine
31 Oktober 2021

Helaas viel het - voor het eerst - tegen. De frietjes waren slap en de kipnuggets hadden weinig smaak. Niet zoals we gewend zijn.

Ano
31 Oktober 2021
F Ay
31 Oktober 2021
Tineke
30 Oktober 2021

Geen aanmerkingen Top zaak

Elisabeth
29 Oktober 2021
M
25 Oktober 2021
Elisabeth
25 Oktober 2021
BeaB
25 Oktober 2021

Het eten is heerlijk maar 2 uren wachten op eten dat is me wat te lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Es
24 Oktober 2021

Ruim 1 5uur moeten wachten. Gebeld of t wel goed ging, het was druk maar excuus en gratis blikjes fris. Blikjes niet ontvangen. Eten was prima maar dit was de 2de keer dat we ruim 1 5uur moeten wachten op de bestelling dus volgende keer maar een andere.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
24 Oktober 2021

Snel, warm en grote porties.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N & A
22 Oktober 2021

Heerlijke krokante frietjes en lekkere snacks

Elisabeth
22 Oktober 2021

Super, zoals altijd

Tineke
22 Oktober 2021

Altijd op tijd. Eten is warm en heerlijk en ruime keus top

Ellen
20 Oktober 2021

Lekker eten, alles is heel verzorgd, bezorging is snel en goed, een aanrader!

Peter
16 Oktober 2021

Patat was koud.

Will
16 Oktober 2021

Frikandellen te lang gebakken. Was net stuk leer

Elisabeth
14 Oktober 2021
Lieuwe
10 Oktober 2021

De SMAAK en WARMTE was perfect. Alleen het was een HALFUUR te laat, jammer dat na een dag hard gewerkt te hebben. Als het druk is doorgeven aan de klant dat het later kan worden geleverd.

Ruud
9 Oktober 2021

Altijd zeer tevreden, goede porties, goed warm en snel bezorgd.

Cees Postma
8 Oktober 2021

Zoals altijd was het weer super.. 👍👍👍

Van der Zee
7 Oktober 2021

Zoals altijd prima.

Gerrit
7 Oktober 2021

Het was weer prima! Bezorging op de gevraagde tijd en het eten was ook top!

Anneke Koerts
6 Oktober 2021
Josephine
5 Oktober 2021

Vanwege de drukte op deze zondag en de wat langere wachttijd kregen we vier blikjes cola! Bedankt daarvoor, het wachten was de moeite waard. Heerlijke frites en snacks! Wat erg dat er hersenloze idioten zijn die niet weten waarover ze het hebben en het nodig vonden jullie cafetaria te bekladden. Sterkte daarmee!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
4 Oktober 2021

Dit was voorlopig de laatste keer dat ik hier heb besteld. Wij hebben besteld om 10 over 6. Het eten was er om 10 voor 8.. Echt niet normaal hoelang wij hebben moeten wachten.. en dit was niet de eerste keerdat zo lang duurde

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hidde
3 Oktober 2021

Zeer trage bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
3 Oktober 2021

Moesten bijna 1,5 uur wachten voor bezorging!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lowie Steenwelle
3 Oktober 2021

Lekker Tom!

Tobi
2 Oktober 2021

Heerlijke burgers en de patat is ook lang niet slecht! Het vega assortiment is ook zeer uitgebreid. Tot binnenkort maar weerđŸ‘đŸ»

Hessel
2 Oktober 2021
Damian
29 September 2021

Dinsdag=patatdag!

H.j de Groot
26 September 2021

Het eten wordt snel en warm bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W
23 September 2021

Bestelling geplaatst om 18:15. Verwachte bezorgtijd zou 19:15 zijn, en om 19:30 gebeld hoe het zat met het eten en bleek nog niet klaar te zijn, op zijn vroegst om 19:50. Dus helaas vanavond geen eten vanwege andere afspraken...

R.B.
20 September 2021

Zoals altijd perfect! Enorm lekker eten en op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
18 September 2021

Normaal altijd heerlijk eten. Maar het leek vandaag wel oorlog in de bezorgde tas. Alle saus zat overal en alle bakjes kapot. De saus kwam er gewoon van onder uit. Lekkere smurrie in de handen. De bezorger was hier heel snel en dat was dus ook wel te zien. Voorzichtig is anders.

Lucas Boonstra
17 September 2021

Super goed

Rixt R
17 September 2021

Altijd lekker en fijne bezorging en bezorgers â˜ș

Scheffer
16 September 2021

Eten was weer goed, maar nu voor de 2e x in een paar weken geen saus bij de patat, maar wel besteld.

Seff Sprietsma
15 September 2021

Lekker smulfriet, fantastische berehap en leuk cadeautje. Dankjewel groetjes Seff

Martha Rauwerda
15 September 2021
André & Rico de Haan
15 September 2021

Van ouds, zo lekker, zo goed👍👍👍

Anoniem
14 September 2021
Kelly
13 September 2021

Altijd vers en lekker eten!

ABD
8 September 2021
Anneke Koerts
7 September 2021
A.T.van der Galien
4 September 2021

Ondanks dat het lihanboutje er niet bij zat Was het zeer goed.een dikke 10

Anoniem
4 September 2021
Anna Schaafsma
2 September 2021
Bianca
2 September 2021

Heerlijk gegeten en het was er supersnel!

Bianca Faber
29 August 2021

Fijn dat er nu bij een kindermenu een pakje drinken zit met 0% suiker , helemaal top aangezien ik voor mijn kleinzoon bij een kindermenu een flesje water bestel ivm diabetes, nu heeft hij ook lekker drinken erbij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elisabeth van der Vegt
29 August 2021
R. Visser
28 August 2021

Gewoon weer goed

Trudy
27 August 2021

Jammer dat het zo lang duurde...maar de burgers waren heerlijk ! En dan ook nog n toetje kado ! Heel leuk...

Ellen
27 August 2021

Alles heel verzorgd en erg lekker!

John
25 August 2021
Schaafsma
24 August 2021

Bijna 2uren moeten wachten op een bestelling, verder was het niet warm, erg jammer

Dezimir
24 August 2021

Goed lezen een bestelling is ook wel handig dan krijg je wat je besteld en niet wat je niet besteld hebt!!

Aly
23 August 2021

Er zat bijna geen saus op het broodje hamburger.. je zag het bijna niet eens!

Lisa
22 August 2021

Eigenlijk was alles prima! We hebben goed gegeten en fijn dat de opmerking bij de burger (geen tomaat) was meegenomen. Helaas was er wel Ă©Ă©n minpuntje: er zat saus op de burger terwijl ik dit niet had aangevinkt, dus dat was wel een beetje jammer.

Klaas
22 August 2021
Fam F
21 August 2021
Nikhil
21 August 2021

Top kwaliteit!

Jannie
20 August 2021

Zoals altijd ,perfect!!!

Broersma
15 August 2021

Van heel Leeuwarden de beste punt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.