Beoordelingen van Toms Cafetaria Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Mirte
vandaag

Heerlijk gegeten! Fijn dat er zo'n ruime keuze is in vega snacks, en het smaakt ook nog eens goed :) Voor herhaling vatbaar.

Hoeksma
21 juli 2021

Wij zijn heel te verden over de kwaliteit van het eten wel 2 klein puntje bij 2 burgers had ik speciaal saus besteld maar er zat andere saus op . En ik bestel altijd voor 5 of 6 personen patat .we zijn met zijn vieren maar voor vier personen kom ik altijd te kort .verder hebben we niks te klagen .

Gerrit
18 juli 2021

Bezorging en eten weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
16 juli 2021
Kappers
15 juli 2021

Lekker en op tijd

Anneke Koerts
15 juli 2021
Robert V.
10 juli 2021

Prima eten, lekker en voldoende. Bezorging ook goed.

Peter
9 juli 2021

Zonder twijfel de beste burger, heerlijk gekruid vlees. Gehaktbal ook niks mis mee!

Hoeksma
8 juli 2021
Eduard
5 juli 2021

Het was gewoon weer super verzorgd allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
3 juli 2021

Weer lekker en bezorging ook

Hoeksma
3 juli 2021
Engelsma & Wijnia
2 juli 2021

Helemaal Top! Keurig op Tijd ook!

G
30 juni 2021

Weer helemaal top!

Jan.
28 juni 2021

Wij bestellen heel af en toe bij Tom en normaal gesproken is de kwaliteit van het eten goed. Maar nu overheerste het zout in de fricandellen en een bestelde hamburger was een beetje verbrand, daarbij was de smaak niet erg goed. Hopelijk is dit een incident.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
27 juni 2021

Het is allen jammer dat je als alleenstaande voor ruim € 10,- moet bestellen. Dat was voor mij net iets teveel. Heb twee producten weg moeten gooien omdat ik het niet meer op kon. Dat vind ik wel een beetje zonde.

Reactie van Toms Cafetaria

Goedemiddag Tineke, Helaas is het voor ons niet rendabel om voor een lager bedrag te bezorgen ( de bezorgkosten zijn al niet eens kostendekkend ). Tip voor de volgende keer: bestel dan ijs of drinken, dit kun je langer bewaren. Weggooien van voedsel is zonde natuurlijk!

Pim
25 juni 2021

Smaakte heerlijk. Er was alleen vergeten om het zakje mosterd voor de kroket bij te voegen.

Judith de vries
25 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten snelle bezorging top !

Klaas
23 juni 2021

Kwaliteit is prima in orde, helaas was de bestelling niet goed (patat pinda geleverd i.p.v. speciaal)

Hessel Merkus
22 juni 2021

Perfec

Elisabeth van der Vegt
19 juni 2021
Jannie Scheffer
18 juni 2021

Er zaten geen uien in de speciaal saus. Verder was het weer heerlijk, net als anders

Marnix Van der schaaf
18 juni 2021

Perfect

Hoeksma
16 juni 2021

Het eten is heerlijk daar heb echt geen commentaar op alleen 1 klein dingetje ik had geen saus bij de shaslick in gevuld maar er zit standaard wel saus bij dat wist ik niet en ik lust dat niet. Kunnen jullie die saus ook niet tussen de keuzes zetten dan is het wat duidelijker

Reactie van Toms Cafetaria

Hallo, het staat inderdaad in de omschrijving dat er standaard shaslicksaus bij zit. Net als dat bij bijvoorbeeld de saté er standaard pindasaus bij zit) Helaas is het voor ons soms ook erg verwarrend of er wel of juist écht géén saus bij een snack moet. We zullen kijken hoe we dit probleem aan kunnen pakken. Onze excuses dat er toch saus bij de shaslick zat.

Wei
16 juni 2021

Mooi optijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Eten was prima.

bauke
14 juni 2021

eten was lekker,bezorger was beleeft en vriendelijk,geen klachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

a van der galiën
13 juni 2021

Gewoon heel erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scheffer
12 juni 2021

Vega burgers weinig smaak. En er zaten geen jalepeno pepers op een van de burgers, wel besteld voor 50 c extra.

Gerrit
12 juni 2021
Hibbe
11 juni 2021

Alsof de bezorger buiten aftelde, zo precies op tijd werd geleverd. Alles smaakte weer voortreffelijk!

Elisabeth
11 juni 2021
Witteveen
10 juni 2021

Altijd in orde en bezorging is prima op tijd. Smaakt goed. Enige is dat we soms het idee hebben dat de patat opnieuw opgewarmd/gebakken wordt en daardoor minder lekker.

Josephine
10 juni 2021

Altijd lekkere snacks, frites en milkshake! Netjes op tijd en een vriendelijke bezorger.

Michel
9 juni 2021

Altijd goed eten 😉

Anoniem
9 juni 2021
A. Fr
9 juni 2021
HKJ Merkus
6 juni 2021

Beste cafetaria van Leeuwarden. Zeer veel vegetarische opties, burgers zijn geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. de Roo
5 juni 2021

lekker snel altijd ,en heerlijk alles .

Robert V.
4 juni 2021

Was alweer ‘n poosje geleden, maar het bestelde was weer prima. Bezorging ook goed, maarrr.... toen ik bestelde kon ik het qua tijd 18.45 uur krijgen, maar omdat ik het eigenlijk eerder wilde hebben, heb ik zo snel mogelijk ingevuld. Wat bleek bij bevestiging?, dat ik het pas 19.20 uur bezorgd kreeg. Vond ik wat apart !! Verder dik in orde.

Evelyn
4 juni 2021

Smaakt altijd goed ... en nooit lang te wachten op de bezorging ...top service..

Krista
3 juni 2021

Veel te vroeg, dus we waren nog niet thuis.

p.jager
3 juni 2021

zeer goed

Scheffer
2 juni 2021

Altijd voldoende eten. Goed bereid. Bamischijf was alleen iets te " krokant ". Maar dit was de 1e keer. Het is altijd lekker. Tot de volgende keer.

Matthijs van Loon
31 mei 2021
Fam. W
30 mei 2021
Rodenhuis
29 mei 2021

Op de patat zat geen zout, jammer had ik geweten dat je dat erbij moet bestellen had ik dat gemeld. Mijn Loempia Excellent leek meer op een babyhapje met krokant laagje, niks knapperige groente en kipfilet. Sorry maar geen goede 1e keer.

Sylvia witteveen
28 mei 2021

Heerlijk was het. En lieve bezorger(ster) We bestellen snel weer

Gerrit
27 mei 2021

Mooi op tijd bezorgd. Het eten was weer prima!

Anton Poort
24 mei 2021

De kwaliteit is eigenlijk altijd goed, maar twee uur wachten tot het eindelijk geleverd wordt is onacceptabel. Bij de tweede keer bellen (na anderhalf uur) kreeg ik pas te horen dat de bereiding nog moest beginnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
24 mei 2021

Zeer lange wachttijd. Om 18.24 besteld. Verwachte bezorgtijd 19.55 uur. Uiteindelijk om 20.50 uur bezorgd. Bescherm jezelf en neem niet teveel bestellingen aan. Ik bedenk mij nu wel een 2e keer om hier wat te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tenzz
23 mei 2021

Mijn bestelling kwam aan bak patat was helemaal kapot saus lag overal behalve in het bakje.. verder patat was lekker maar lauw, de eierbal matig tipt niet aan de echte Groningse eierbal… tip bezorgers mogen wat voorzichtiger zijn met mensen hun eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KB
23 mei 2021

Na anderhalf uur wachten bezorgd.

Evelyn
22 mei 2021

Altijd heerlijk eten ...en super snel gebracht ...top service..

BV
22 mei 2021

Ik had het eten binnen 10 minuten en het was super lekker. Patat ook goed door gebakken. Top!

Dijkstra
21 mei 2021

Top. Optijd zoals gevraagd. En milkshakes zijn t lekkerst.

Maja Cornelisse
20 mei 2021

Heerlijk👍

Martha
19 mei 2021
Hoeksma
19 mei 2021

Het eten was heerlijk ik zou alleen een andere keuze maken voor de rauwkost van het broodje kroket . Simpel sla en komkommer Verder niks. Maar dat is mijn mening . Verder was alles prima

Boerman
19 mei 2021
Allan postma
16 mei 2021

Goeie kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
16 mei 2021

Zoals gewoonlijk perfect 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Skip
15 mei 2021

Goed snel en lekker

Kaz & Christy
14 mei 2021

Was weer erg lekker. De vorige keer waren ze wat vergeten, dit hebben we gemeld en deze keer mee gekregen met de bestelling. Super service.

Jan Broek
14 mei 2021

prima op tijd bij afhalen.

Lieuwe
10 mei 2021

Alles was lekker en was snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietze
9 mei 2021

zoals altijd lekker, genoeg saus bij de patat. Goed gebakken en een heerlijke burger gegeten. De beste snackbar van Leeuwarden

Roosjen
9 mei 2021

Zeer tevreden, mooi op tijd bezorgd, patat lekker vers, en alles geleverd volgens bestelling.

Arien
7 mei 2021
Gerrit
3 mei 2021

Prima weer. Zowel eten als bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Volbeda
2 mei 2021

Het eten was niet zoals wij gewend waren van Toms Cafetaria,maxpatat te hard gebakken en kleine stukjes,bamischijf ook te hard gebakken en kleine porties patat als normaal,heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 mei 2021
Wagenaar
30 april 2021

De patatjes waren slap en bijna koud. Iets te lang onderweg? Saté saus ontbrak.

Maja Cornelisse
28 april 2021

👍👍

JWC
28 april 2021

Heerlijke burger, perfecte, knapperige en goudbruine friet. Niks meer aan doen.

Smedema
27 april 2021

Patat was beter dan de laatste keer, echter nu zat de mayonaise er niet bij. Erg jammer, vooral als je thuis ook niet hebt. En stond wel op de bon.

Elisabeth
27 april 2021
Francisca
26 april 2021

Weinig patat en zacht Super kleine bakjes Wij bestellen niet meer was mooit zo

Bianca
26 april 2021

Altijd vriendelijk Altijd goed Altijd lekker Altijd op tijd

Anonieme
26 april 2021

Het is altijd goed bij Tom

8923EL
26 april 2021

Fantastisch, Perfect, Geweldig, Magistraal, Beter kan niet, Keurig, Top, Ongeëvenaard, De beste, Heerlijk, Meer dan goed,

Peter
24 april 2021

Uitstekend weer. Ik haal nergens anders meer hamburgers. Patat ook prima gebakken

Bakker
21 april 2021

18.20 uur besteld en ja snel gebracht om19.53 uur 1 uur en 35 min. en ook nog gedeelte koud en weke patat te lang gestaan voor het wordt bezorgt beter van te voren aangeven hoe lang het duurt en niet als je betaald hebt dus maar niet meer

Reactie van Toms Cafetaria

Hallo Richard, Jammer dat de bestelling niet goed was maar als je rond etenstijd bestelt weet je dat het sowieso druk kan zijn en dat de bezorgtijden op gaan lopen. Maar als je dan toch in dezelfde straat woont en het duurt naar je gevoel te lang, dan haal je het gewoon op toch??? Is veel sneller hoor! ik heb nog wat ..... en ,,,,, voor je, wordt een verhaal wel veel leesbaarder van *-)

Plantinga
21 april 2021

Er zat geen milkshake bij wel betaald

Dian
20 april 2021

Op een dinsdag avond 2 uren moeten wachten op patat voor 3 personen en 2 kroketten.. Zou fijn zijn dat we even op de hoogte werden gehouden.. Dan hadden we er er wel begrip voor gehad. Bij bezorgen niet eens een excuses. Het is omdat jullie kwaliteit top is maar hopelijk gebeurt dit niet vaker anders bestellen we ergens anders

Reactie van Toms Cafetaria

Hallo Dian, Ik blijf het gewoon maar herhalen: als je rond etenstijd ( het moment dat heel Nederland eten wil!) eten bestelt "kan het zijn" dat er meer mensen bestellen, en soms ook nog eerder dan jij. Oftewel; dan sta je achteraan in de rij. En hoe groot je bestelling is of wát je bestelt hebt maakt niks uit want wij werken op volgorde van bestellen. Het maakt immers ook niet uit als jij in een file staat met je auto of je er op dat moment alleen in zit of met 5 man, je staat stil waar je stilstaat... Als het erg druk is hebben wij helaas ook geen mogelijkheid om mensen te bellen, wij hebben geen call center helaas en degene die de online bestellingen doet heeft het ook te druk met het zo snel mogelijk wegwerken van de nog openstaande bestellingen. Als het in een keer zó ongelooflijk druk is werkt het ook absoluut niet lekker voor ons, we doen dan ook altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel én goed mogelijk de deur uit te krijgen. Maar fijn om te lezen dat je onze kwaliteit waardeert! Het is niet oké dat de bezorger geen excuses aangeboden heeft hier gaan we ook op letten.

Greetje
18 april 2021

Alles prima

Gerrit
17 april 2021

Prima!

Marjolein
16 april 2021

Kwart over zes besteld, bezorgtijd zo spoedig mogelijk. Dat was volgens de mail om half acht. Bestelling werd om 19.50 pas bezorgd. Zelf gaan halen was sneller geweest.

Reactie van Toms Cafetaria

Hallo Marjolein, Tsja, vrijdag om 18:15 uur bestellen.... Denk niet dat er een drukker moment in de week is eerlijk gezegd... En "zo spoedig mogelijk" klopte precies want wij konden het echt niet eerder/sneller bezorgen! En zelf halen is altijd sneller! En al helemaal als je zo dichtbij woont.

Stoit
10 april 2021

Ik miste de vegetarische burger die jullie vroeger hadden, die was altijd heerlijk! Deze is ook wel goed opzich maar heeft niet de bite en smaak van die andere 😉

Peter
10 april 2021
Hibbe Wiersma
10 april 2021

Bijna goed, alleen werd in plaats van de viandel een frikandel geleverd. Maar alles stond netjes klaar en smaakte voortreffelijk.

Bakker
8 april 2021

Altijd top

Elisabeth
7 april 2021
Kappers
6 april 2021

Smakelijk en snel, prima.

Anneke Koerts
4 april 2021

Heerlijke patat, exact op tijd bezorgd alles was prima in orde en heerlijk op temperatuur.

Jo
4 april 2021

Lekker gegeten, goede porties. Bezorgingstijd precies zoals van te voren aangegeven

Ronald
3 april 2021

Er zat een ander soort vegetarische burger tussen mijn Miami burger. Deze was eens stuk zachter qua textuur en minder smaakvol dan de burger die er normaliter tussen zit. Jammer, want ik ben nogal liefhebber van de vega burgers van Tom!

Reactie van Toms Cafetaria

Hallo Ronald, Wij hebben inderdaad andere Vegaburgers, dit zijn Oesterzwamburgers. Het spreekt ons erg aan dat dit circulair gekweekte Oesterzwammen zijn, deze zijn namelijk op koffiedik gekweekt. Die andere burgers waren veel lastiger qua bereiding en niet iedereen was er daardoor van gecharmeerd helaas.... We hopen dat je aan deze burger kunt wennen.

Lourens
1 april 2021

Het eten was heel warm, vriendelijk geholpen en ze hebben heel veel keuze op hun menu.

Den
30 maart 2021

Was lekker!

Sandra
29 maart 2021

Patat met shoarma besteld. De portie was voldoende groot. De patat was heerlijk. De shoarma was veel te zout waardoor je eigenlijk geen shoarma meer proefde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Holt
27 maart 2021

Eten was prima. Jammer dat de pindasaus vergeten was. Stond toch duidelijk op de bestelling.

Dijkstra
27 maart 2021

Goed eten. En optijd! Netjes bezorgd.

Margreet
26 maart 2021

Heerlijke afsluiting van de week.

Albert
26 maart 2021

Prima cafetaria en bezorgd altijd op tijd of zelfs eerder. Kwaliteit van de snacks is ook prima.

Matthijs
25 maart 2021

Viandel was goed te eten, maar de ras-patat was echt wel wat verbrand. Volgende keer bestel ik weer gewone patat denk ik.

MK
22 maart 2021
Hungria
21 maart 2021

De beste service in de stad! Lekker eten goede bezorging en ook nog eens goede prijs! Hier moet je zijn!

Gerrit
21 maart 2021
Marcel
21 maart 2021

Steeds minder patat lijkt het wel.

Eva
21 maart 2021

Patat was zeer slecht! Vet, 2 keer doorgebakken, vieze smaak..

Johan van der Schaaf
19 maart 2021

Prima bezorging en heerlijk eten!

Hennie
19 maart 2021

Wederom was de bestelling niet compleet.

Broers
14 maart 2021

Op tijd gebracht en alles heerlijk gesmaakt

Joyce
13 maart 2021

Vond het super lekker, maar moet wel zeggen dat ik die anderhalve portie friet toch wel heb onderschat. ;) Het bezorgen duurde wel lang, ik woon vrij dichtbij maar het koste toch nog bijna anderhalf uur voordat mijn eten er was. Kan ook aan de het stormachtige weer liggen natuurlijk... :)

Josephine
12 maart 2021

Lekkere frites en snacks! De bestelde milkshakes die men vergeten was, werden door de vriendelijke bezorger alsnog gebracht.

bauke
12 maart 2021

het eten was lekker,vooral de goudgele gebakken patat..

Anoniem
11 maart 2021

Mooi optijd bezorgd. Eten was prima

Peter
9 maart 2021

Hamburger was echt heerlijk. Patatje erbij was ook prima gebakken. Bestelling zelf opgehaald dus ook 5 sterren voor de bezorging :P

Aafke
7 maart 2021

Beste snackbar van leeuwarde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
6 maart 2021

Eten en bezorging prima!

J. Kappers
4 maart 2021

Snel en lekker.

Klaas Hofman
1 maart 2021

Het eten was zoals altijd super. Maar een bestelling gedaan om 17.49 uur, verwachte levering 19.05 uur (is al lang). Dat de levering dan om 19.52 uur is. (zit wat mij betreft teveel tijd tussen.) Misschien kan hierin het bestellingen systeem geregeld worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dré
28 februari 2021

Tom heeft een andere klok dan mij. Meerdere keren bij Tom besteld en nog nooit op tijd m'n eten gehad. Dit keer viel het mee, drie kwartier te laat. Vorige keren was het minimaal een uur later dan de afgesproken tijd. Het eten is over het algemeen goed. Alleen jammer dat de frikandel als een frikandel speciaal was gebakken. Als ik een gewone frikandel bestel gooi dan even een nieuwe in het vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bauke
28 februari 2021

de salade had deze keer een vreemde smaak,niet zo als we gewent zijn..

Sjoerd Z
28 februari 2021

Lekkere patat. Lekkere kip snitsel. Redelijke varkenssnitsel. De saté met pindasaussaus viel wat tegen.

Skip
27 februari 2021

Top snel en goed

Bakker
26 februari 2021

Top en op themperatuur

Netsje
23 februari 2021

Na anderhalf uur eindelijk de bezorging binnen. Het eten naar binnen gewerkt omdat een mens moet eten. Eerste en laatste keer dat ik hier heb besteld.

M. Frieswijk
21 februari 2021

16:30 besteld en exact om 17:15 bezorgd zoals aangegeven op de website. Broodjehamburger speciaal was niet zo speciaal. Maar gewoontjes. Helaas weer zo dat er geen gekaramelliseerde uiringen wordt gebruikt. Dat is zoveel beter qua smaak en textuur dan lafjes gesnipperde rauwe uien. Hopelijk wordt iets met deze tip gedaan ;) De halvekip was erg goed. Veel smaak, veel vlees, gewoon een topper. Milkshake banaan was ook erg goed

Gerrit
20 februari 2021

Super snelle bezorging en het eten was weer top!

J. Kappers
20 februari 2021

Netjes gebeld dat het wat later werd. Prima. Lekkere hap.

I Buist
19 februari 2021

1.5 uur wachten op bestelling

Elisabeth
17 februari 2021

De sauzen zater er niet bij.

Marco Frankena
17 februari 2021

Prima eten.

Jos
13 februari 2021

Echt veel later zonder dat we een bericht kregen

Jp
13 februari 2021

Weer heerlijk gegeten

Dominique Does
12 februari 2021

Super, zoals altijd!

Jeroen
7 februari 2021

Goed gebakken patatten! Met heerlijke snacks.

H postma
6 februari 2021

Patat was koud jammer

Magda
6 februari 2021

Het eten was prima! En keurig op tijd

Nelly
5 februari 2021

Keurig verzorgd en zeer grote porties!

Marco Frankena
4 februari 2021
De Groot
4 februari 2021

Eten was lekker warm bij aankomst. Bezorger was vriendelijk.

Anoniem
4 februari 2021

Heerlijke vegetarische snacks en knapperige patat. Vlotte en vrolijke bezorger.

Bauke
3 februari 2021

We beginnen hier nu echt te vaak te bestellen zo lekker is het. Daarnaast is de levering ook altijd super snel en de porties zijn ook ´eerlijke´ porties. Niet van die kleine porties die je soms bij andere cafetaria krijgt. Echt super chill eten hier! Zeker een aanrader en helemaal als je opzoek bent naar vegetarisch eten. Beste vegetarische aanbod van alle cafetaria´s in Leeuwarden!

Raymond
3 februari 2021

Helaas was deze keer niet goed. Bestel je broodje hamburger speciaal zit er veder niet op dan alleen mayo,curry en uitjes waar is de rest. En de andere broodje hamburger speciaal met extra cheddar en bacon zit alleen een klein stukje bacon op.

Bauke
1 februari 2021

Heerlijk als altijd! Serieus de beste vegetarische burgers van heel Leeuwarden. Zeker als het aankomt op prijs/kwaliteit verhouding. Ook de vegetarische snacks zijn super chill. Tom's cafetaria is tegenwoordig echt wel m'n 'go to' restaurant. Als er ook ooit nog veganistische burgers en snacks komen, dan is het echt perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
31 januari 2021

Lekker niet vet schone knapperige patat en keurig op tijd. Goed verzorgde bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet westra
31 januari 2021

Patat was lauw

Sandra
30 januari 2021

Prima op tijd en lekker

Janna
29 januari 2021

Perfect zoals altijd 😊

Suske
29 januari 2021

De patat was wel lekker !! Maar niet heel warm en de bezorging duurde 2 uur.. (snap wel dat het druk was maar als het langer duurt zou een belletje wel fijn zijn)

Sarina
29 januari 2021

Heerlijk en precies op tijd klaar!

Judith de vries
29 januari 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd goede producten en snelle bezorging

Elisabeth
29 januari 2021
Anita
29 januari 2021

Patat goed gebakken. Klein aandachtspunt. Als je kiest voor zo snel mogelijk, xdan ook graag zo snel mogelijk bezorgen en niet 3 kwartier later. Als je echt een tijd kiest, is het wel op de aangegeven tijd.

Reactie van Toms Cafetaria

Hallo Anita, "Zo snel mogelijk" betekent eigenlijk "zo snel als wij de bestelling op dat moment kunnen maken en bezorgen". Als het op dat moment druk, of drukker dan normaal is, zal de wachttijd langer zijn dan als je op dat moment de enige bestelling hebt. Soms is het op dat moment niet druk en zal de wachttijd korter zijn. Dus is het lastig om daar een specifieke tijdsduur aan te hangen. Bij een tijdsbestelling is de wenstijd een specifieke tijd, die ook afhankelijk is van drukte of rust. Soms hebben we niet zozeer drukte van het aantal bestellingen maar liggen de bestellingen ver uit elkaar waardoor de bezorgers langer dan normaal onderweg zijn. Er zijn veel factoren die de wachttijd bepalen waar wij helaas geen grip op hebben... Met vriendelijke groet, Tom

Anoniem
27 januari 2021

Het eten was vanavond top! Hamburgers perfect klaargemaakt, niets vergeten. De patat was ook heerlijk en ruim voldoende gekregen. De bestelling was ook mooi optijd. Bedankt!

J & D
26 januari 2021

Onze favoriete snackbar! Altijd top voor elkaar

Pieter de vries
25 januari 2021

De hamburger was verbrand, keihard dus. Jammer, want ze zijn overheerlijk

Kaz & Christy
25 januari 2021

Snelle bezorging. Vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker. De midl maat sausjes waren veel groter dan verwacht. Bij de olie hoorn fritessaus krijg je een mini emmertje. De patat was goed korkant en warm en de snacks waren ook goed.

Jestin
25 januari 2021

Zelfs wanneer de patat bezorgd wordt, is ie nog heerlijk krokant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
25 januari 2021

Minder patat, dan normaal. Komt waarschijnlijk door nieuwe zak... Verder goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.meijer
24 januari 2021

Eten was top, de kruiden mix voor de friet zat er niet bij, helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emily Bradley
22 januari 2021
Froukje
22 januari 2021

Altijd goeie kwaliteit. Heerlijke raspatat en fantastisch burgers!

Elisabeth
21 januari 2021
Van Dijk
16 januari 2021
Harmke
16 januari 2021

lekker maxpatat gehad, en snel bezorgd.

Bauke
16 januari 2021

Heerlijk als altijd! De friet was een beetje koud maar verder helemaal niks op aan te merken. Zeker onze favoriete cafetaria om te bestellen! Beste vegetarische burgers die ik ooit gehad heb!

Aranka
16 januari 2021

Top en goede kwaliteit, leuk assortiment. Anders dan andere snackbars.

Dijkstra
16 januari 2021

Goed eten. Duurde alleen heel lang voor het bezorgd werd.

Ras
14 januari 2021

Heerlijke milshakes maar de Raspatat mag wel wat minder doorbakken zijn deze hoort geel goudbruin te zijn niet donkerbruin

Danny
13 januari 2021
Fam de Haan
12 januari 2021

Was weer verukkelijk Tommie boy en Aafke💯💯

Elisabeth
12 januari 2021
Thijs
10 januari 2021
E. B.
10 januari 2021
Lisa
10 januari 2021

We hebben lekker gegeten. Helaas waren de helft van de uienringen wel verbrand, dat is het enige minpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beek
9 januari 2021

Het was zoals altijd weer erg lekker!

Judith
8 januari 2021

Heerlijk gegeten wij zijn dik tevreden !

Jos
7 januari 2021

Het was al erg afgekoeld

Peter Roosenburg
4 januari 2021

Heerlijke hamburger en verse patat, goed gebakken. Top

Spin
4 januari 2021

Zoals altijd, heerlijk en goéd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Magda
4 januari 2021

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rien
3 januari 2020

goed verzorgd. goed warm. prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
1 januari 2020

Ik houd van je, Tom.

Anita
30 december 2020

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. Niks op aan te merken. Tot de volgende bestelling!

Ab
30 december 2020

Prima best!!

Denise
30 december 2020

Gisteren geweldig lekker gegeten. Eten was mooi op tijd. Dat is echt helemaal geweldig met twee kleintjes thuis. Tijd maakt het verschil voor gezelligheid aan tafel. Het was gewoon goed. Volgende keer alleen even de opmerkingen goed lezen. Maar het eten was er zeker niet minder om.

Trienke
29 december 2020

Bezorging was bijna een uur te laat. Geen telefoontje of excuus van de bezorger. Eten was lekker.

Elisabeth
29 december 2020
Emad
29 december 2020

De beste cafetaria in Leeuwarden. Zeker een aanrader.

J. De Jong
24 december 2020

Uitstekende kwaliteit en heerlijk

wietze
24 december 2020
Petra
23 december 2020

Bijna altijd tevreden! Lekkere vega burgers! En veel vega opties! Goede service en warm.

Wim
23 december 2020

Prima kwaliteit en netjes bezorgd.

Elisabeth
23 december 2020
Volbeda
22 december 2020

eten was goed,alleen jammer dat de bestelde en betaalde beker pindasaus er niet bij geleverd was.

Lyza
22 december 2020

Ben sinds kort om de hoek komen wonen! Lekkere patat is erg belangrijk! En gelukkig is dat hier het geval! Heerlijk gegeten!!

Linda
22 december 2020

Verkeerde snack.. snel opgelost door de juiste te bezorgen.. top.. patat was lauw. Fricandel was uitstekend

Gerrit
19 december 2020

Snelle bezorging, prima eten. Top!

Esther
19 december 2020

Heerlijk eten, het smaakte erg goed! 1 punt ter verbetering zijn de aangebrande vegetarische hamburgers, wat nu al voor de 4e keer is gebeurd. En dit is niet gezond. Ook nadat ik het had aangegeven bij de bestelling. Maar goed, verder een ruime keuze en het smaakte nog steeds. We zullen hier zeker weer bestellen.

Bambino S
18 december 2020
Hibbe
18 december 2020

Bestelling in no time gerealiseerd en betaald. Website is zeer duidelijk! Aangegeven voor levering "zo spoedig mogelijk". Meteen een mail gekregen met verwachte levertijd. Dit werd 20 minuten later. Maar de kwaliteit was uitstekend en maakte dit weer meer dan goed.

Chrissie
18 december 2020

Vriendelijk, lekker, warm en op tijd! Heerlijk!

Betty
18 december 2020

Keurig op tijd en we hebben heerlijk gegeten

Fam Faber
17 december 2020

Oa Heerlijke Burgers, aanrader!

Krista
16 december 2020
Janna
13 december 2020

Enige jammere was dat de burgers in het verkeerde zakje met de naam erop waren geleverd. Waardoor mijn vriend mijn burger al had opgegeten voordat ik erachter kwam. En ik helaas geen burger meer had. (nee die van mijn vriend lust ik niet) verder dik in orde!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 december 2020

Het eten was lekker, maar nadat ik 2 uur heb moeten wachten voordat het was bezorgd was ook niet alles geleverd helaas. Voor mij niet nog een keer.

Stienstra
13 december 2020

Patat was zeer lekker, en mooi bruin door gebakken. Was alleen jammer dat we de patatkruiden niet hebben gekregen ( waar je wel voor betaald ) hamburger was zeer lekker. Bedankt.

Judith de Vries
12 december 2020

Heerlijk eten we gaan vast nog es bestellen

Janny Visser
11 december 2020

Heerlijke en niet vette friet. Vriendelijk personeel. Gewoon goed!

bauke
11 december 2020
Jerry
10 december 2020
Karlijn
10 december 2020

Lekker eten, maar er altijd wel iets dat ze vergeten.... het mag wel met meer aandacht allemaal.

Van der Zee
10 december 2020
Peters
5 december 2020

Vandaag 5 december een bestelling geplaatst, vrij snel bezorgd. Zeer tevreden over de service, dienstverlening. Top!!!

Gerrit
2 december 2020

Eten en bezorging weer top!!

Henk
30 november 2020

1 uur en 25 minuten gewacht op een half lauwe dubbel gevouwen frikandel, mini stukjes ras patat en een rietje die zo slap is dat je niet normaal je milkshake kan drinken.

Reactie van Toms Cafetaria

Maar de pinda viel helemaal niks op aan te merken? Zie je wel, iedereen is voor verbetering vatbaar!

Thymen
30 november 2020

Eten was goed en lekker. Bestelling was wederom 45 min te laat volgens de opgegeven tijd van toms zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Toms Cafetaria

Hallo Thymen, Ja dat is vervelend dat de bezorgtijd soms uitloopt... Hier balen wij zelf ook flink van maar soms kunnen wij hier niks aan doen. Je moest eens weten hoe vaak het voorkomt dat mensen het verkeerde adres bij hun bestelling invoeren... Dit komt helaas té vaak voor en dat gooit onze hele planning in de war! (mocht je mij niet geloven kijk maar eens op Google review daar heeft iemand zondag nog een review geplaatst waarin ze eerlijk toegeeft dat ze het verkeerde adres heeft ingevoerd) Daar zijn niet alleen wij de dupe van (zorgt voor veel stress) maar vooral de klanten die daarna komen want onze hele planning is weg! Bovendien is het in de weekend het drukste moment van de week, iedereen wil dan op hetzelfde moment eten! En 17:45 uur is natuurlijk ook nog eens prime time! Verder is het door de corona nog eens extra druk geworden in de bezorging, in nog geen 4 uur tijd stampen we er een enorme hoeveelheid bestellingen door. Ons team levert in die korte tijd echt een topprestatie! Met vriendelijke groet, Tom

Ph. Cornelisse
29 november 2020

Weer keurig op tijd bezorgd. Alles prima in orde. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
29 november 2020

Eten is altijd goed, maar als je na 17.00uur besteld kan je uren wachten, dit x bijna 2 uren gewacht, als dit weer gebeurd bestel ik ergens anders , erg jammer want ik bestel bijna elke week hier wel een x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Toms Cafetaria

Hallo Cindy, 17.00 uur is ook wel een beetje "etenstijd" he? En in het weekend.. Dan kun je ervan uitgaan dat het erg druk is, en nu in de corona-tijd helemaal! Maar wij doen elke dag weer onze uiterste best om de bestellingen zo goed mogelijk en zo snel mogelijk (Let op: in deze volgorde!) te verwerken. Ik denk eerlijk gezegd dat andere bezorgbedrijven ook tegen langere wachttijden aanlopen. Vriendelijke groet, Tom

wijbenga
29 november 2020

Het eten is prima,alleen het bestellen duurd lang meer dan een uur

Mdh
24 november 2020

Voor het eerst niet tevreden. Aangegeven bij bestelling. Geen uien en champignons. Zaten er wel op. Hamburgers waren nog redelijk rood en lauw.

A Sijtsma
21 november 2020

De bestelling was helaas niet compleet geleverd

Marjan
21 november 2020

Ik heb de bestelling opgehaald. Smaak was prima, maar patat al lauw. Dat was wat jammer. Verder goed.

Anne
20 november 2020

Eten is super! Bezorging duurde helaas erg langs en was daardoor wat lauw. Duurde 1 uur en 45 min.

Lieuwe
15 november 2020

De ras patat was te vet nu last van de maag. De snelheid was zeker goed vanaf moment van bestellen tot de levering. De rest van de bestelling was zeker lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
15 november 2020
Harm de Roo
15 november 2020

Zeer tevreden over Toms Cafetaria en altijd op tijd.

Elisabeth
12 november 2020
Baukje
10 november 2020

Eten zoals altijd goed en lekker. Helaas hebben wij nu voor de 2e keer met dan 2 uren moeten wachten op onze bestelling, erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
9 november 2020

Alweer 45 min later met bezorgen. Vorige keer een uur later dan gevraagd. Laatste keer dus....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan willem
8 november 2020

Bijna 3 uur nadat ik besteld had kwam mij eten pas. zo'n 2 uur later dan ik had aangegeven. Nu heb ik veel begrip. maar een compensatie was op zijn plaats geweest. Desnoods een berichtje dat het door drukte later was. Enorm jammer. Verder was het eten in orde. Hopelijk de volgende keer wel optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiesje Houkes
8 november 2020

We hebben weer heerlijk gegeten maar het duurde vanavond echt veel te lang, misschien was een telefoontje even op z’n plaats geweest, het eten zou rond 19.20 bezorgd worden maar kwam pas rond 20.30. Zo komen mensen wel in de problemen als ze s’avonds nog moeten werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regeling
1 november 2020
Samantha
1 november 2020

Grote bestelling gedaan vanwege dat we een verjaardag hadden en miste twee snacks daarover gebeld en ze konden niet naleveren pas na anderhalf uur Door drukte en werd ook telefonisch vond niet echt aardig over komen

Amber
31 oktober 2020
Sander
31 oktober 2020

Beste vegaburgers van de stad en vega aanbod. Weer precies op tijd en warm. Ga zo door.

Elisabeth
31 oktober 2020
Siep
30 oktober 2020

Het was weer heerlijk.

Anoniem
29 oktober 2020
F. Simons
26 oktober 2020

Zoals altijd prima in orde!

Van der Zee
26 oktober 2020
Lieuwe
25 oktober 2020

Lekker en snel gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. Spin
25 oktober 2020

Deze keer iets minder, hadden online besteld en afhalen op 1800 staan, dit werd uiteindelijk iets voor half 7 pas. Na aankomst werd er na enkele minuten wel al gemeld dat het ging uitlopen, en werd er netjes aangeboden of er wat drinken bij moest. Dit vond ik wel erg netjes. Maar puur vanwege bijna half uur vertraging, een iets mindere score. Het eten zelf was prima en zoals altijd erg lekker

H. Smedema
24 oktober 2020

Heerlijke verse patat.

Elisabeth
24 oktober 2020
Gerrit
23 oktober 2020

Lekker gegeten. Snelle bezorging. Top.

Kuiper
22 oktober 2020

Prima was weer heerlijk

Eric Hoekstra
21 oktober 2020
Dounia
21 oktober 2020

Het was weer heerlijk ❤️

Anita
18 oktober 2020

Frietjes goed gebakken, portie zijn ruim voldoende. Perfecte levering. Percies op de aangegeven tijd. Een aanrader

Fam W
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Zowel vegetarische snacks als gewoon erg goed

Regeling
17 oktober 2020

Altijd lekker en snelle service

Hindrik
16 oktober 2020

Altijd goed geweest, alleen sinds vandaag hebben ze andere kipschnitzels de vorige waren perfect. Deze zijn droog en zout. Hopelijk komen de oude kipschnitzels weer terug :-(

Tjitske
16 oktober 2020

Altijd goed, altijd snel, altijd lekker

Harm
10 oktober 2020

Helaas had ik geen mokka milkshake gekregen Die ik had besteld maar een andere smaak ,maar de rest was top

Iris
9 oktober 2020

Dik twee uur moeten wachten en geen bericht gekregen dat het langer ging duren. Eten was lekker. Wel jammer dat er geen saus op.de hamburger zat terwijl dit wel aangegeven was.

volbeda
7 oktober 2020

heerlijk gesmaakt en lekker warm,en een vriendelijke bezorger,

Gerrit
4 oktober 2020

Alles prima. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 oktober 2020
Dennis Klappe
2 oktober 2020

Slechts 2 dagen bezorgtijd. Nergens anders konden ze onze parketvloer zo snel leveren. Super tevreden. Bedankt Laminaathandel Leeuwarden !

Reactie van Toms Cafetaria

Hoi Dennis, Bedankt voor je vriendelijke woorden en we zijn blij dat we jou zo snel konden helpen! Lekker eten heeft natuurlijk, los van het gezelschap, ook met de ambiance te maken. Als dat niet goed is kunnen wij nog zó onze best op onze patat en snacks doen maar dat effect gaat dan verloren.... Dus in deze corona tijden zetten wij graag een stapje verder, en dan het liefst op een perfect door ons gelegd vloertje! Mocht je nog ideeën nodig zijn voor de muren horen wij dat graag! Ook daar draaien we onze handen niet voor om. Met vriendelijke groet, Tom

Anoniem
1 oktober 2020
Ik
27 september 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maya
27 september 2020

Altijd op tijd klaar als ik de bestelling kom ophalen. En heerlijke gehaktballen

Vd Ploeg
26 september 2020

Snelle bezorging Lauw eten

Elisabeth
26 september 2020
S.S
25 september 2020
Anoniem
24 september 2020
Bk
23 september 2020

Nieuwe vegetarische menu's uitgeprobeerd, zag er goed uit, goede porties, de man des huizes had nog niet eerder zo lekker gegeten bij jullie weg (met bestellen). Gebeld door jullie over een klein foutje, ook helemaal top! Hopelijk lopen deze menu's goed! Prijs/kwaliteit verhouding is ook top!

Anoniem
18 september 2020
J. Kappers
16 september 2020

Exact op de minuut

Anoniem
16 september 2020
volbeda
14 september 2020

Roti rol was wat te droog en bittere nasmaak. de overige producten waren zoals gewoonlijk lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
13 september 2020

Prima!

Fam. W.
13 september 2020
K. Kaastra
12 september 2020
Eddy Schothorst
11 september 2020

Gewoon erg goed smaakvol Leeuwarders beste

Anoniem
10 september 2020

Hele snelle bezorging. Eten, vegetarisch, was heerlijk.

Veen
6 september 2020

Goede service

Mieke
5 september 2020

Heerlijke hamburgers en milkshakes. Hierna vallen ze ergens anders alleen maar tegen, dus gewoon hierheen. Er is ook goed nagedacht over een plek voor afhalen. Zodat je met slecht weer ook lekker droog kan staan.

Joost
4 september 2020

Kwaliteit was goed. Helaas miste er een van de drie porties patat dus we hadden wat weinig. Kwamen er thuis pas achter dus maar gelaten voor wat het is.

Gerrit
2 september 2020

Was, zoals altijd, weer top. Zowel het eten als de bezorging.

Anoniem
31 augustus 2020

Patat en vegetarische snacks waren heerlijk. Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 augustus 2020

Royale porties patat en heerlijk krokant gebakken. Snacks waren ook goed gebakken en goed heet. Stipt op gewenste tijd geleverd. Een absolute aanrader!

Bea
29 augustus 2020

Zoals altijd top! Onze vaste snackbar, waar we al jaren bestellen.

Elisabeth
28 augustus 2020
El
26 augustus 2020

Snel geleverd, lekker gegeten, vriendelijke jongeman die het eten kwam brengen....

F. Simons
24 augustus 2020

zoals altijd weer erg lekker!

van der wal
24 augustus 2020

Super zoals altijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.