Avaliações de Toms Cafetaria Leeuwarden

Avaliações recentes

5.0
Johan exoo
Hoje

was erg lekker en vooral het broodje zalm. En het patatje oorlog ook.

Cees Postma
Ontem

Zoals altijd PERFECT...

Dicky
29 janeiro 2023

Prima hamburger en patat en pindasaus , een dikke 10

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

LUCAS Boonstra
28 janeiro 2023

Kan wel wat warmer

LSH
27 janeiro 2023

Natuurlijk is het druk tijdens etenstijd maar wachttijd was wel aan de lange kant met 1uur en 45 minuten. Eten was koud en slap. Teleurstellend, dat zijn we niet gewend bij Toms Cafetaria, dit was echt slecht.

Marijke
27 janeiro 2023

Ik had om 15.00 uur besteld voor 18.15 uur. Het eten was er pas 18.50 uur. Het is geen ramp als het later is, maar laat dat dan even weten.

Sigrid Jonker
27 janeiro 2023

Zoals gewoonlijk is het eten prima hoor! Maar die bezorging…? 17:38 besteld en 19:26 was het er… sorry maar dat vind ik toch wel heul lang duren… misschien handig om op jullie app te vermelden hoe lang het ongeveer gaat duren ofzo? Nogmaals het eten was prima! Alleen die bezorging die zo laat komt is wat jammer (en het is niet de eerste keer dat het zo lang duurt) ik hoop dat jullie iets met deze feedback kunnen :)

Gerrit
25 janeiro 2023
Niek
25 janeiro 2023

Keer op keer goed!

Greta
25 janeiro 2023

Alles was top

INEKE VAN HAAFTEN
25 janeiro 2023

heerlijk en goed warm eten en een vriendelijke bezorger bedankt allemaal

Dijkstra
23 janeiro 2023

Frikadellen waren taai. Normaal altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maja cornelisse
23 janeiro 2023
Danielle
22 janeiro 2023

Helaas meer dan 1,5 uur moeten wachten. En toen ik belde met de vraag hoelang het zou duren, erg kortaf gereageerd dat het druk was en het zo er wel aan zou komen

X
22 janeiro 2023

Heerlijke kip burger, goed gebakken friet, erg snel bezord dus niks was sommige. Vind de grote bak friet wel enorm groot

Lianne
21 janeiro 2023

Altijd goed, bij Tom!

Mark
21 janeiro 2023

Eten super

Stef
18 janeiro 2023
Bart
17 janeiro 2023

Smaakte zoals het hoort te zijn ,lekker ,niks op aan te merken ,helaas waren de eierballen uitverkocht ,😔

Elisabeth
16 janeiro 2023
INEKE VAN HAAFTEN
14 janeiro 2023

zoals altijd was het weer heerlijk snelle bezorging, en de bezorgster was erg vriendelijk

Anoniem
13 janeiro 2023

Duurt tegenwoordig wel erg lang. Vandaag meer dan 1,5 u gewacht.

Elisabeth
13 janeiro 2023
Gerrit
11 janeiro 2023
Anneke Koerts
9 janeiro 2023

Kroketten waren koud van binnen en de patat was niet warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra de Bruin
9 janeiro 2023

Het eten was prima, de bezorging duurde anderhalf uur en toen we belden werd het eten net gemaakt. De hamburger was geleverd met kaas, dit wordt dan wel netjes opgelost maar vervolgens eet je twee uur later. Volgende keer zou ik graag weten dat het te druk is om het eten op tijd te bezorgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maja cornelisse
9 janeiro 2023
Everhard
8 janeiro 2023

2 uren op mn eten moeten wachten, bij aankomst van het eten een half koude frikandel en kipfingers en koude patat

JP
8 janeiro 2023

Teleurgesteld is de beste manier om mijn bestelling te omschrijven. Met enige regelmaat bestel ik of haal ik hier wat op. Eigenlijk altijd goed, helaas dit keer verre van. Het begon al met de bezorging, mooi op tijd, maar als de bezorger dan geen genoeg wisselgeld heeft en aangeeft dit later dan moet brengen. (dit dan ook wel doet) zorgt toch voor een wat ongemakkelijke situatie. Dan de bestelling de patat was op zijn best lauw. En van mindere kwaliteit dan ik van jullie gewend ben. Dit heb ik ook toen de bezorger terug kwam aangegeven en hij zou dat doorgeven. Ook de snacks waren niet zo warm als we gewend zijn. Ik begrijp uiteraard dat een zaterdagavond erg druk kan zijn met bestellingen en bezorging. Desalniettemin waren de snacks goed van smaak.

Snakje
7 janeiro 2023

Voldoende, warm en lekker.

AHL
3 janeiro 2023

Prima eten, lekker warm en smakelijk, bezorging gaat altijd goed. Bezorger(sters) zijn altijd vriendelijk.

Isabel
3 janeiro 2023

Saus bij de patat vergeten, verder prima!

X
2 janeiro 2023

Woon op 99 meter afstand van dit bedrijf.In combinatie met het feit dat A L L E producten nu niet bepaald goedkoop ( understatement )zijn , is het feit dat je bezorgkosten moet betalen wel 'n puntje om in 2023 minder vaak te bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarie
1 janeiro 2022

Altijd heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
1 janeiro 2022

Patat was koud . Door drukte lang moeten wachten ( iets na 5en besteld , half 7 pas bezorgd ).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jp
1 janeiro 2022
Ineke van Haaften
30 dezembro 2022

Snelle bezorging en het eten was heerlijk. Vriendelijke bezorgster

Tineke Veenstra
30 dezembro 2022

Via jullie app besteld. Zou handig zijn als er een zoekfunctie opzit waardoor je sneller kunt vinden wat je zoekt (of heb ik dat over het hoofd gezien?). Ik kon een broodje kroket niet vinden. Daarnaast: bestel je een patatje en zet je iets in de opmerkingen, bestel je daarna nog een patatje en dan staat die opmerkingen er nog steeds bij terwijl dat alleen bij het eerste patatje hoorde. Verder heerlijk gegeten, maar de bestelling doen via de app was dus een beetje ingewikkeld. Tot de volgende keer!

maris
29 dezembro 2022

zo geweldig dat ze kadotje voor me jarig dochtertje er bij hadden gedaan zo lief

Bouma
29 dezembro 2022

Vriendelijk, goed warm eten en optijd.

Florence de Jong MCL
29 dezembro 2022

goed geregeld, vlotte bezorging, en smaakte goed, jullie hebben er een klant bij, in de Dunantflat Bornia str 38

Elisabeth
24 dezembro 2022
Sjoerdsma
23 dezembro 2022

Beker pindasaus was open gegaan in de tas. Het was een bende.

Mvdw
23 dezembro 2022

patat veel harde stukjes

Cor
23 dezembro 2022

Het was heerlijke eten, maar om nou 2,5 uur te moeten wachten op patat en een paar snackjes is echt niet ok.. Kregen een drankje extra en de kinderen een speeltje, maar liever had ik duidelijkheid dat het zo lang zou duren voor ik bestelde..

Robert Batstra
23 dezembro 2022

Lekker gebakken patat, mooie dikke smaakvolle burgers en prima snacks. Personeel ook zeer vriendelijk.

X
22 dezembro 2022
LUCAS Boonstra
22 dezembro 2022

er zijn geen verbeter punten

Stef-Dirk Overhand
20 dezembro 2022
Grejanne
20 dezembro 2022

Grote bestelling geplaatst, was heerlijk en warm!

Gerrit
18 dezembro 2022
Jan
18 dezembro 2022

Om 16.26 uur al bestellen met aflevermoment 18.45 uur zou ruim op tijd moeten zijn. Helaas kwam het eten pas om 19.30 uur, toch drie kwartier later. Ik begrijp dat het in verband met gladheid iets kan uitlopen maar een belletje was fijn geweest. Voorts besteld op de website zodat er een drankje bij zou zitten, helaas ook niet ontvangen. Via thuisbezorgd is dus niets minder voordelig.

Reina
18 dezembro 2022

Was heerlijk!voortaan altijd hier bestellen

Elisabeth
18 dezembro 2022
Bouma
17 dezembro 2022

Eten wel eens beter geweest patat was koud kippepoot was smakeloos ben beter gewend.

Kevin van es
17 dezembro 2022

Helaas geen extra Jalapeño op de burger en wel voor betaald, en zaten champions op, maar die wou ik niet, staat wel op de bon. Verder was het goed

Arend
17 dezembro 2022

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Anita
17 dezembro 2022

Patat was slap. Bezorger heel vriendelijk, alleen 3 kwartier later als afgesproken sorry maar dat hoort niet. Dit is de laatste keer dat we hier hebben besteld

Reacção a Toms Cafetaria

Hoi Anita, Ik heb het vermoeden dat u de afgelopen dagen niet buiten de deur bent geweest of iets van een weersverwachting hebt gezien. Het was de afgelopen dagen namelijk erg glad! Hierdoor moesten onze bezorgers hun snelheid aanpassen (= veel langzamer rijden dan onder normale omstandigheden) om heelhuids heen en weer te komen. We hebben gedurende de avond waarin het weer steeds slechter werd de beslissing genomen om voor de veiligheid van onze bezorgers niet meer met de fiets of scooter te bezorgen. Hierdoor liep de wachttijd behoorlijk op, maar de veiligheid van onze medewerkers staat bij ons voorop. Alle andere klanten hadden hier wel veel begrip voor (gelukkig) En voor de duidelijkheid: we hadden geen "afspraak"over de bezorgtijd, u hebt een wenstijd aangegeven. Wij proberen altijd om zoveel mogelijk aan die wens te voldoen maar helaas lukt dat niet altijd....

Anoniem
16 dezembro 2022

Patat was koud

Gerrit
16 dezembro 2022
Mvdw
16 dezembro 2022
Greta
15 dezembro 2022

Lekker gegeten

Elisabeth
14 dezembro 2022
RtW
13 dezembro 2022
Ineke van Haaften
13 dezembro 2022

Snel bezorgd eten was warm en vooral erg lekker...de bezorger was erg vriendelijk en beleefd

Michel
12 dezembro 2022

Eten is altijd fantastisch! Helaas voor de 2e keer de bestelling niet compleet deze keer miste de burger.. gebelt maar geen gehoor meer!

Paula van Dijken
12 dezembro 2022

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.Meerbeek
12 dezembro 2022

het was weer top !! zoals altijd bij Tom, met afstand de beste snackbar van Leeuwarden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
11 dezembro 2022
Allan postma
11 dezembro 2022

Altijd lekker goeie kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.A
11 dezembro 2022

Varkenschnitzel was niet geheel gaar , verder alles perfect

Elisabeth
10 dezembro 2022
LUCAS Boonstra
10 dezembro 2022

geweldig eten met veel zorg berijd

G soldaat
9 dezembro 2022

Normaal zeer tevreden, maar vandaag had ik ras raspatat maar een hoop kleine stukjes erin en wij vonden de bami schijven anders dan normaal erg flauw

Maja cornelisse
9 dezembro 2022
De Jonge
8 dezembro 2022
Klaske
6 dezembro 2022

Goede bezorging. Erg tevreden.

Stef-Dirk Overhand
6 dezembro 2022

Geen

Rinsma
5 dezembro 2022
Patricia Oosterweghel
3 dezembro 2022

Voor de aangegeven tijd geleverd, keurig in een warmhoudbox. Top.

Stephanie
2 dezembro 2022
H Feiken
1 dezembro 2022

Keurig op tijd klaar en warm en goede kwaliteit

Gerrit
1 dezembro 2022

Heerlijk gegeten, bezorging precies op de gevraagde tijd. Top!

Johan van der Schaaf
1 dezembro 2022
Elisabeth
30 novembro 2022
Febe
28 novembro 2022

Echt ontzettend teleurgesteld helaas. Een half uur na aangeven tijd was onze bestelling er nog niet. We hebben gebeld met de cafetaria die ons vertelde dat zij onze bestelling “even” doorgeschoven hadden vanwege drukte. Zo werd gezegd aan de telefoon. De aangegeven tijd die wij konden kiezen op de site bleek al “vol” te zijn. Zet die tijden dan uit denk ik dan. Wij als klant wisten niks van dat het later kwam en dat was heel vervelend. Een wel gemeend excuses kwam er dan ook moeilijk uit en er was niks van enige compensatie. Uiteindelijk hebben wij driekwartier later dan aangeven tijd ons eten gekregen, maar zijn ontzettend teleurgesteld. Dit ook omdat we dit niet gewend zijn van Toms Cafetaria

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elisabeth
27 novembro 2022
Tjitze Vaartjes
26 novembro 2022

Keurig en snel en goede kwaliteit

saskia
24 novembro 2022

Het was heerlijk!

Cees
24 novembro 2022

Zoals altijd weer geweldig...

Mvdw
24 novembro 2022
Bouma
22 novembro 2022
Sanne
21 novembro 2022

Het duurde bijna 2 uren voor 3 frikadellen en 3 personen patat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greta
19 novembro 2022

Het was weer heerlijk ... Alleen vinden wij de pindasaus te pittig

Hettema
19 novembro 2022

Anderhalf uur wachten op de bezorging.

Reacção a Toms Cafetaria

Vrijdag, absoluut de drukste dag van de week, om 18:05 uur (aka "etenstijd") bestellen en dan binnen anderhalf uur al kunnen eten is echt niet zo raar hoor.

Dennes
18 novembro 2022

Vind jammer dat er nu bezorg kosten wordt gerekend verder alles wel goed 👍

Reacção a Toms Cafetaria

Hoi Dennes, Wij hebben altijd al bezorgkosten hoor. We hebben onze bezorgvoertuigen helaas niet gratis gekregen dus die moeten ook weer terugverdient worden. Ook verzekeringen/brandstof/onderhoud/bestuurders kosten geld. Bovendien hoeft u dan de deur niet meer uit en bespaart u zo een aantal van de kosten, en het levert u gemak op. En doordat wij met thermoboxen werken is uw bestelling veel warmer dan als u het zelf op zou halen!

L. Spin
18 novembro 2022

Doordat alles in tas in warmhoudbox gedrukt is...middelmaat bakje satésaus open gesprongen waardoor minstens helft van de satésaus door tas zat. Tevens bij de berehap schijven ui die dikker waren dan damschijven en in zijn geheel nog rauw waren en niet te eten

Mvdw
17 novembro 2022
Anoniem
17 novembro 2022

Erg snel bezorgd en goed warm. Ruim assortiment aan vegetarische snacks! Lekkere patat kruiden en een gratis drankje. Top! Aanrader!

Gerrit
15 novembro 2022

Prima eten, bezorging mooi op tijd. Top!

Elisabeth
12 novembro 2022
Eskil Tester
12 novembro 2022

Heerlijk zoals altijd en ruim op tijd. De bezorgster was super vriendelijk en was blij dat ik even aangaf ziek te zijn dus afstand houden. En ze was cute :-)

Zuidema
12 novembro 2022
Maja cornelisse
11 novembro 2022

👍

Elisabeth
11 novembro 2022
Cees
8 novembro 2022

De kippenpoot is nieuw op het menu, buitengewoon perfect.... heerlijk....

EB
4 novembro 2022

Lekkere patat en snacks

Sander
4 novembro 2022

Eten goed warm!! volgende keer wel even een vorkje bij de frikandel speciaal.. Top en op tijd bezorgd door Rico!!

Reacção a Toms Cafetaria

Wij proberen om het milieu te ontlasten zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. We denken dat de meeste mensen thuis zelf wel bestek hebben en geven daarom niet klakkeloos bestek, wat vaak ongebruikt de container ingekiepert wordt, mee.

Mvdw
3 novembro 2022
Martin
2 novembro 2022

Heerlijk eten en goede prijs. En top bezorging altijd op tijd

Anneke Koerts
31 outubro 2022

Was weer heerlijk, de heerlijke broodjes hamburgers, friet, berenhap

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Benjamin
31 outubro 2022

Nu Toms ongeveer de snackbar van Leeuwarden geworden is moet ik helaas constateren das bestellen en bezorgen niet meer is wat het moet zijn. 2 uur wachten op eten, niet goed gebakken producten en vergeten onderdelen van de bestelling. Volgende keer rij ik bij jullie langs.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
29 outubro 2022
Mvdw
28 outubro 2022
Robert V.
28 outubro 2022

Dik voor elkaar en heerlijk, alleen de kipschnitzel mogen ze een ander voor zoeken. Die was niet lekker, vonden wij. Ietwat rubberachtig, geen aanrader.

F
28 outubro 2022

Helaas zo'n twee uur moeten wachten, wat uiteraard veel te lang is. Patat was echt slap en waardeloos.

Linze Riemersma
27 outubro 2022
Bouma
25 outubro 2022

Was niet klaar op afgesproken tijd en patat voor een gedeelte koud, jammer het was altijd prima

Tea Sieta Greidanus
21 outubro 2022
Rafal
20 outubro 2022

Just delicious

Mvdw
20 outubro 2022
Daan van der Molen
20 outubro 2022

Snacks waren prima, maar de kip wings waren niet lekker gekruid en het sausje wat daar bij zit is echt heel vies

Martin
19 outubro 2022

Goed eten voor mooie prijs

W. Kruijf
16 outubro 2022

Andere keren goed, deze keer slecht. De incomplete bestelling werd na 2 uur bezorgd.. patat was ongeveer de helft van wat er anders in de zak zit,alles was koud en slap..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rick
16 outubro 2022

Heeerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Krista
15 outubro 2022

Alles zat onder de pindasaus.

Jeroen
12 outubro 2022
piet jager
11 outubro 2022

ongehoord goed heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maja cornelisse
10 outubro 2022
Mars
10 outubro 2022
Gabriële
9 outubro 2022

Het eten is altijd heerlijk! De bezorging was zelfs nog eerder dan eerst werd aangegeven. Wat me op locatie soms opvalt is dat snacks vanaf de counter tot naar de frituur door vele verschillende handen gaat. Persoonlijk vind ik dit niet echt hygiënisch. Misschien zou dit op een andere manier kunnen? Verder is het top en ben ik blij dat jullie nu op het Cambuurplein zitten en wij bij jullie kunnen eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucas
7 outubro 2022

Burger was OK, frietjes niet zo.

coby
7 outubro 2022
Anneke Koerts
6 outubro 2022

Weer als vanouds, vorige keer wat minder nu weer uit de kunst. Heerlijk gegeten.

R van der Werf
5 outubro 2022

Ze hebben ervan gesmuld. Lekkere patat, goed warm. Blijft de favoriet om te bestellen!

Sam
4 outubro 2022

Supersnel bezorgd en heerlijke burger. Werd direct gebeld toen er iets op mijn bestelling niet helemaal duidelijk was, zo hoort service te zijn. Ga zo door!

Elisabeth
2 outubro 2022
Sander
2 outubro 2022

Prima eten en bezorging op tijd

R.Oost
1 outubro 2022

kwaliteit en bezorging waren prima alleen de lange wachttijd was waardeloos had voor half 6 besteld en het kwam om kwart voor 7 de reden dat het erg druk was in de zaak daaroom duurde de online bestelling langer moet niet kunnen vind ik.

Reacção a Toms Cafetaria

Goedendag, U moet wel specifiek aangeven dat u een gratis blikje drinken u zou willen ontvangen en ook welke u wenst te ontvangen. Wij weten immers niet welk drankje de klant wil, dat is de reden dat u een keuze moet maken. Vriendelijke groet, Tom

Ronald
1 outubro 2022

Tom's is altijd goed👍🏻

Maya
30 setembro 2022
Hans
30 setembro 2022

Als prima hoor, maar als je op je eigen website een gratis drankje bij een bestelling van minimaal € 15 beloofd... Kom je belofte dan na..

Hindrik
26 setembro 2022

Eten was goed, kwaliteit👍🏼. Jammer van de 90+ minuten bezorgtijd. Hierover is trouwens nog wel netjes gebeld en de bezorger was ook vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneke Koerts
25 setembro 2022

Broodje hamburger had een ander broodje(wit en klef) was altijd heerlijk door z'n broodje, heel weinig pindasaus bij de berenhappen en de patat was slap en niet knapperig.(andere aardappelen?) Nog nooit gehad en we bestellen al jaren bij jullie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Toms Cafetaria

Hallo Anneke, Helaas zijn de sesam broodjes soms moeilijk of niet leverbaar. Dat was nu ook het geval. Uit pure nood hebben we daarom een ander broodje moeten gebruiken. Met vriendelijke groet, Tom

Daria
25 setembro 2022

Heerlijk gegeten, iets langer gewacht dan verwacht, maar was zeker waard !

Lysbeth van der Vegt
24 setembro 2022
Mvdw
24 setembro 2022
Agnes
23 setembro 2022
Elisabeth
19 setembro 2022
Maja cornelisse
18 setembro 2022
Judith de vries
16 setembro 2022

Heerlijk gegeten!

Anneke Koerts
12 setembro 2022

Heerlijke patat, burgers geweldig. Heerlijk warm bij bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lekkere eter
11 setembro 2022

Alweer dik in orde, wel lastig om voor 2 pers. op ‘n bedrag van 15€ te komen, ivm bezorgen. En dan ook nog daarvoor 3 DRIE € te betalen. Denk dat wij voortaan elders gaan bestellen, ondanks dat kwaliteit en kwantiteit prima is

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lysbeth van der Vegt
11 setembro 2022

Wij hebben genoten van het heerlijke warme eten Super bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maja cornelisse
11 setembro 2022

👍

Tjitze Vaartjes
10 setembro 2022

Al het eten heerlijk en goed warm en netjes afgeleverd

David
10 setembro 2022

Heerlijk gegeten!! Goede patat, lekere snack en de bezorging op het juiste moment.

Sprietsma
9 setembro 2022

Heppie met Tom in Leeuwarden

Elisabeth
9 setembro 2022
Mvdw
8 setembro 2022
Eva
8 setembro 2022

Kinderen willen niet meer anders! :) raspatat is topp

Elisabeth
6 setembro 2022
Jannie Scheffer
4 setembro 2022

Alles zoals altijd erg lekker. Alles klopt. Maar als je iedere keer aangeeft dat je extra ui wil , krijg je het niet. Dus waarom daar niks mee gedaan. Dat is jammer! Voor de rest , bezorging , eten is top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart
2 setembro 2022

Eten was prima, maar duurde ruim twee uur voordat we het in huis hadden. Aardige bezorger, dat wel.

Mvdw
1 setembro 2022
Haaima Hylkema Peugeot Leeuwarden
1 setembro 2022

Het was weer super!!

Michele
31 agosto 2022
Monique Weda
29 agosto 2022

Het eten was prima en goed van smaak. Misschien is het een optie om vooraf aan te geven, hoe lang de verwachte wachttijd op dat moment is voor bezorgen en dat je niet pas na het bestellen ziet , dat het nog een dik uur duurt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elisabeth
29 agosto 2022
coby
27 agosto 2022

op tijd warm en we hebben heerlijk gegeten

N & A
27 agosto 2022

Keurig en snel bezorgd. Prima kwaliteit

Soldaat
26 agosto 2022
Arjen
26 agosto 2022

Wederom heerlijk gegeten, en bestelling was haast 30 minuten sneller dan aangegeven. Echt Top Tom!!

Robert
25 agosto 2022

Shoarmaplate, heerlijk en voldoende. Enige, de salade prima, alleen niet verfrissend, omdat het wat lauw was geworden vanwege het warme eten wat ih pakket zat. Maar verder een dikke aanrader en bezorging ook prima.

Douma
25 agosto 2022

Eten was super lekker ! Nog nooit zulke lekkere patat gegeten !! Bezorger was hartstikke vriendelijk. Eten zat in een warmhoudbox dus was nog hartstikke warm. Echt een dikke aanrader, het eten bij Tom !

Martha Rauwerda
24 agosto 2022
Wielenga
23 agosto 2022

Grote bestelling gedaan. Snel bezorgd en zeer lekker!

Chantel
20 agosto 2022

Lekker gegeten, snelle bezorging 👍

Bouma
20 agosto 2022

Goeie kwaliteit, snelle service, vriendelijk personeel

Richard
19 agosto 2022

Bestelling goed warm en flinke porties. Blij met de vegan kipcorn. Zou graag ook vegan burger opties zien de volgende keer dan bestellen we vaker.

Mvdw
18 agosto 2022

patat was oud en hard voor de rest goed

Jannie Scheffer
17 agosto 2022

Had 2 frikandellen speciaal besteld , maar kreeg 2 " kale " frikandellen. Verder alles erg goed zoals gewoonlijk!

saskia
16 agosto 2022

Jammer, maar het eten was niet erg warm, gewoon lauw. Helaas zijn we dat niet gewend van jullie, dus volgende keer beter.

Christiaan
16 agosto 2022

Bezorging altijd prima op tijd, Verbeterpuntje, gratis drankje weer niet geleverd zoals ik ook wel eens vaker melding van heb gemaakt. Ook puntje van kritiek is de mayonaise die bij de frikadel zat. Had alleen met curry en ui besteld i.v.m mosterd allergie wat dus is vrijwel mayonaise verwerkt zit. Deze dus helaas weg moeten gooien

Greetje de Vries-Visser
16 agosto 2022

De kroketten en berehap en de pindasaus waren lekker. De patat zat een nare smaak aan

Pieter
15 agosto 2022

Het was lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BZ
15 agosto 2022

Het eten is hier altijd super! De wachttijden zijn wel lang. Nu ook weer bijna 2 uur gewacht. Toch weegt de kwaliteit van het eten daar tegen op en blijven we hier bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ineke Top
14 agosto 2022

Wellicht handig om 2 tijdstippen te vermelden, onze bestelling kwam 20 minuten later dan aangegeven.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
14 agosto 2022

Porties patat zijn dit keer gehalveerd, order werd incompleet geleverd. Nalevering duurde nog 30 minuten ( 2 minuten rijden vanaf hier ), waardoor een deel van de order inmiddels koud was. Tom heeft het te druk, en te weinig personeel waardoor de kwaliteit en service achteruit gaan.

R
13 agosto 2022
Mvdw
11 agosto 2022

goed en lekker product

A.A Scheepvaart
7 agosto 2022
Hindrik
6 agosto 2022

Gewoon super👍🏼

Ina
6 agosto 2022

Vegaburger en patat. Topproducten en perfect bereid. Een uurtje wachten tot je bestelling thuis is geleverd. Geen probleem. Aardige, klantvriendelijke mensen daar bij Tom

Soldaat
5 agosto 2022

Een geweldige cafetaria ,voor ons de beste en we hebben al een aantal gehad

.
5 agosto 2022
Sylvia
3 agosto 2022

Bestellen hier vaker , alleen deze keer was de patat echt niet lekker helaas, maar de milkshake was top!

Jm
3 agosto 2022

1.30 uur vantevoren besteld, en nog wordt het een half uur later bezorgd dan gevraagd. Tom' s burgers waren letterlijk in de verpakking gegooid, en zaten vol met een overdosis pepers welke er normaal niet op zitten. Wie dat op zijn geweten heeft kan beter ander werk zoeken, want zo zijn we het niet gewend!

Reacção a Toms Cafetaria

Hallo Jeroen, Normaal gesproken is dinsdag niet zo'n hele drukke dag, dus dat is dan een ideale dag om een nieuwe medewerker in te werken want dat gaat ook gewoon door. Echter was het afgelopen dinsdag helemaal een gekkenboel, het leek wel een vrijdag! Hierdoor hebben we helaas de bezorgtijden niet allemaal kunnen waarmaken. Wij blijven ons op de nieuwe locatie maar verbazen over de drukte en hier valt dus ook eerst lastig op te anticiperen. Bovendien was het ook lastig om de nieuweling helemaal goed in de gaten te houden zoals gebleken is. Als je gewoon rechtstreeks contact met ons op hadden genomen hadden we het nog kunnen corrigeren/compenseren... Stel je voor dat de nieuwe medewerker dit leest, wat moet zij dan wel niet denken van onze klanten?

Aavan der Galien
2 agosto 2022

Was weer heerlijk. Top

M. Bonnema
2 agosto 2022
Jannie
1 agosto 2022

Naast altijd heerlijk eten ,nu ook een prachtige locatie..TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elisabeth
31 julho 2022
hanna mulch
30 julho 2022

eten erg goed en vriendelijke bezorging

Mvdw
29 julho 2022
Scheffer
28 julho 2022

Patat was lauw. Normaal gesproken altijd goed heet

Tetty Reitsma
28 julho 2022
Johan van der Schaaf
27 julho 2022
Gerrit
27 julho 2022
Bouma
27 julho 2022

Snel geleverd en goeie service 👍

Betty
24 julho 2022

Lekkere patat, pindasaus lekker pittig en snelle bezorging .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
24 julho 2022
T. H.
24 julho 2022

Eten was lekker. Helaas duurde de bezorging erg lang: 1u en 40m moeten wachten. 40min langer dan werd aangegeven. Bleek er nog een snackje te missen. Daar vervolgens ook weer 30min op gewacht. Ik snap dat het soms wat langer kan duren maar dit was wel extreem. En extra vervelend als je 's avonds nog plannen hebt waardoor je te laat komt.

Rinse Kuipers
23 julho 2022

Voor die prijs hadden we iets meer verwacht.

Bobby
23 julho 2022

Beste van Leeuwarden

Jessica
21 julho 2022

Altijd goed!

Sjoerd
20 julho 2022

Het eten is van goede kwaliteit en nog heel warm als het bezorgd word. Heel druk rond etenstijd, de verwachte bezorgtijd wordt netjes vermeld in de mailbox.

Robert
19 julho 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Tetty Reitsma
16 julho 2022

Anderhalf uur moeten wachten op de bestelling. Werd pas bezorgd nadat ik gebeld had. Kwaliteit is prima.

Hessels
15 julho 2022
Anoniem
15 julho 2022

Het eten was heerlijk en lekker warm. Alleen moesten we erg lang wachten tot het bezorgd werd.

Tim
15 julho 2022

Ze zitten nu wat dichterbij. Maar helaas duren de bestelling over het algemeen te lang. 17:45 besteld en uiteindelijk bezorgd op 19:20. Jammer want ze kunnen verder prima snacks leveren etc. Kipsaté was heerlijk en de patat lekker knapperig.

F. De jong
13 julho 2022
Marijke
12 julho 2022

We hadden op tijd besteld en werd keurig rond afgesproken tijd bezorgd. Eten zelf was echt heerlijk. En warm! Dikke aanrader.

Liezenga
11 julho 2022

Voor twee oudere mensen is het misschien een goed idee om de frisdrank te laten vervallen of de bezorgkosten te vervallen. Voor de rest uitstekende kwaliteit voor al de friet krijg een dikke 10. Het was uitstekend warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneke Koerts
11 julho 2022
Gerrit
8 julho 2022

Vandaag voor de eerste keer besteld bij Toms was zeer goed ,we hebben verschillende cafeteria geprobeerd maar we komen zeker bij jullie terug ,hopen wel dat jullie ook in Adlan gaan bezorgen

Ankie kooistra
6 julho 2022
saskia
5 julho 2022

Het was weer lekker en wat is die pindasaus geweldig!

Gerrit
5 julho 2022
Swart
3 julho 2022

Wij zijn normaalgesproken erg tevreden over Tom’s. Vooral de pindasaus valt altijd erg in de smaak. Echter zat de laatste keer een broodje onder de schimmel :-(

Leen Schikker
3 julho 2022

Het eten was voortreffelijk en zo ook de bezorging.... Ga zo door...

Jeroen
2 julho 2022

Supersnel bezorgd, en het eten was perfect!

Anneke Koerts
2 julho 2022

2 en een half uur gewacht, zouden er aan werken

Reacção a Toms Cafetaria

Hallo Anneke, Helaas was gisteren zo'n moment wat ze dan "a perfect storm" noemen..... We misten een bezorger + bijna alle bestellingen kwamen in hetzelfde tijdvak binnen + de hele stad is een bouwput waardoor bepaalde plekken niet, tot moeilijk bereikbaar zijn. Op andere plekken is het daardoor veel drukker waardoor de bezorging vertraagd wordt. En eerlijk gezegd zijn wij op de nieuwe locatie nog niet zo geroutineerd als op de oude locatie waar we bijna 25 jaar zaten. Wij proberen normaal gesproken altijd de wachttijden zo kort mogelijk te houden maar dat is gisteren dus helaas niet gelukt, waarvoor nogmaals onze excuses.

Elisabeth
1 julho 2022
van Gelder
1 julho 2022

Één product niet geleverd, snel nageleefd.

Coby Zijlstra
1 julho 2022

Heerlijk gegeten!

Sprietsma
26 junho 2022

I ♡ Tom en Aaf

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem Dijkstra
20 junho 2022

Prima kwaliteit, en keurig bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laila Boekhoudt
20 junho 2022

Restaurant heeft een actie, als je op hun site besteld krijg je gratis drinken, niks ontvangen helaas! Verder smaakte het wel

Niek
16 junho 2022
Agnes
16 junho 2022

Deze keer was de kwaliteit niet zo denderend Zowel de patat als de snacks waren gewoon wat taai ofzo. Ben ik niet gewend van jullie normaal is t altijd prima! Hopelijk blijft t bij deze keer.

Jannie Scheffer
16 junho 2022

Patat was helaas lauw. Verder alles weer heerlijk!

Lieuwe
13 junho 2022

Patat mag wel beter worden doorgebakken. Voor de rest was het ok. En het was zelfs 15min eerder bezorgt. Altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

saskia
11 junho 2022

Was geweldig lekker, goed warm, keurig verzorgd

Lisa
11 junho 2022

Bedankt voor het lekkere eten (en de lekkere burger, Jesse)! Was helemaal top!

Elisabeth
6 junho 2022
Dre
6 junho 2022

Op tijd komen is voor Tom toch nog steeds een probleem. 18.30 uur besteld en ik kon kiezen dat het om 19.00 uur bezorgd moest worden. Daarna een bevestigingsmail van Tom dat het toch 19.35 zou worden. Uiteindelijk 20.00 uur eigenlijk ons eten. Dit is bij Tom helaas 9 van de 10 keer het geval. Als het druk is snap ik dat je wat langer moet wachten maar pas dan in ieder geval de te kiezen tijd op je website aan dan kan ik er eventueel voor kiezen om bij een ander te bestellen die wel op tijd kan leveren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Toms Cafetaria

Hoi Andre, Tja helaas is het nog steeds lastig om aan (genoeg) medewerkers te komen, hierdoor zijn wij vaak niet zo snel en flexibel als we zouden willen zijn. We zijn al blij als we in elk geval een paar keer per week met het team staan dat ingeroosterd staat. Wat betreft deze bestelling: als je op zondag en dan ook nog eens op 2e Pinksterdag (een dag dat heel veel bedrijven gesloten zijn!) om 18:30 uur een bestelling plaatst kun je verwachten dat je achteraan in de rij aan moet sluiten. Onze winkel was ook veel drukker doordat veel winkels dicht waren. En het is nog steeds “Wie het eerst komt…” Je bestelling anderhalf uur na het besteltijdstip geleverd krijgen, op een van de drukste dagen van het jaar voor ons, is echt niet slecht hoor. Ik begrijp dat wachten niet leuk is, maar dat is nou eenmaal onvermijdelijk. De te kiezen tijd op de website is een vooraf ingestelde marge, zodat wij onder normale omstandigheden genoeg tijd hebben om bestellingen binnen dat tijdslot te bereiden en te bezorgen. Deze kunnen we niet zomaar (softwarematig) veranderen vandaar dat dat handmatig gaat. Bovendien is dat een wenstijd, als het ons binnen die tijd lukt is dat mooi maar helaas kunnen we dat niet altijd halen, zoals met explosieve drukte bijvoorbeeld. Als je ervoor kiest om “9 van de 10 keer lang te moet wachten” zegt dat wel iets over onze kwaliteit denk ik. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel namelijk en die kwaliteit mag nooit ten koste van snelheid gaan! Er zijn helaas ook factoren waar wij absoluut geen invloed op uit kunnen oefenen; openstaande bruggen, een wandelend bos, en vele andere dingen waar wij gek van worden. Of zoals op deze dag een medewerker die onwel werd. Dat doet ook wat met een team. Want ook wij vinden het ook absoluut niet leuk dat de wachttijd oploopt, we staan daar met zijn allen een uur of vijf keihard te knallen om de bestellingen zo snel mogelijk te kunnen leveren. Ik hoop dat je zo een beetje begrip voor ons hebt gekregen en dat een oplossing soms heel simpel lijkt maar in de praktijk toch lastig te voorkomen of op te lossen is.

Eddie
5 junho 2022

Meer dan 1,5 uur moeten wachten. Eten was prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
5 junho 2022

Altijd super lekker eten! Patat is altijd goed en de snacks zijn ook top!

Agnes
4 junho 2022
John
2 junho 2022
Sylvia
1 junho 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten !

I.Willemsen
31 maio 2022

Bestellen gemakkelijk, snel en veilig. Goed op de hoogte gehouden per mail, snelle bezorging. Eten was prima, patat een beetje lauw maar wel goed gebakken en niet klef. Snacks dikke prima

Fijtje Simons
30 maio 2022
haaima hylkema
30 maio 2022
E.M.
29 maio 2022

Was zoals altijd weer verrukkelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Baukje
28 maio 2022

Vlot,lekker en warm

Mevr.N.
27 maio 2022

Dit keer was alles geweldig, ik werd zelfs gebeld of ik het eten eerder wilde hebben. Zo veel beter dan ik eerder heb meegemaakt. Het eten was warm en lekker, de bezorger vriendelijk. Zoals het nu ging is Toms Cafetaria een aanrader.

Plantinga
26 maio 2022

Weer koud jammer

Andre
21 maio 2022

Drukte schijnt fataal voor bezorging te zijn. 17:45 Besteld, bezorgt om 19:38. En gratis blikje ontbrak ook. Eten was verder prima. Bezorger melde wel dat het rond etenstijd altijd erg druk is...Duhh. Als het bekend is, doe er dan iets mee maar laat niet bijna 2 uur wachten !!!!

Gerrit
19 maio 2022

Zoals altijd, prima!

van der Galiën
17 maio 2022

Heb heerlijk gegeten.en de bezorgster was zeer vriendelijk.gewoon top

Marc
16 maio 2022

Keurig op tijd bezorgd in een nieuwbouw-straat met hindernissen. Alles nog warm en van prima kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P. de Vries
16 maio 2022

Heerlijk eten. Voor ons was de pindasaus te scherp. Maar wel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam
15 maio 2022

Mooi op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Alles was goed warm en goed van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Betty
13 maio 2022

Lekkere patat en snacks. Bezorging op afgesproken tijd.

Jan Broek
13 maio 2022
Roosjen
10 maio 2022

Ik bestelde om 17.41 via internet met de keuzemogelijkheid hoe laat het bezorgt kon worden. Zo snel mogelijk, of 18.15, ik maak de keuze..., zo snel mogelijk, ik krijg via de mail een bericht dat het eten om 18.40 bezorgd word. Ik belde naar de snackbar maar die stonden mij niet zo netjes te woord omdat ze het druk hadden, druk of niet, ik wilde weten hoe het kon dat mijn eten zo laat bezorgd werd, het was druk en ik had het er maar mee te doen. Het eten was er 18.45 maar waarschijnlijk omdat het zo druk was waren ze de sausen ook vergeten, hoe moeilijk kan het wezen. Het eten was goed De bezorging was goed De klant te woord staan was knudde De bestelling was niet compleet Jammer, want mijn ervaringen waren altijd goed, ik hoop dat de eigenaar dit leest en wat doet met dit bericht, want aan de telefoon werd niet geluisterd dus deze fout blijft bestaan in het systeem.

Sonja en Sieb
8 maio 2022

Aantal malen eten bestelt en was altijd keurig op tijd of iets eerder zoals aangegeven. Kwaliteit van het eten is goed en de bezorging is niet minder. Eten is goed heet als het bij je is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond V
7 maio 2022

Helaas ging de bestelling niet goed. Bestel je een hamburger met een gekookte ei en speciaal saus en wat krijg je een plakje kaas en heel veel saus.

Lysbeth van der Vegt
7 maio 2022

Zeer goed We hebben genoten

saskia
6 maio 2022

het was heerlijk. Goed verzorgd.